Samsung RB38A6B1DCE/EF, combină frigorifică Bespoke de 390 litri

Combina frigorifică Samsung RB38A6B1DCE/EF din imagine este un model din seria Bespoke care vă permite să personalizați ceva mai bine bucătăria, însă poate deja știți asta. Față de altele, aceasta are finisaj pe bej și este perfectă pentru bucătăriile clasice ori în stil retro. Dacă vă doriți o bucătărie modernă atunci alegeți fie pe argintiu, fie pe negru. Dotările sunt relativ aceleași la aceste modele, doar că specificațiile diferă puțin.

Capacitatea ei este una satisfăcătoare pentru acest buget și se vede cel mai bine din imaginile de prezentare. Adică are o lățime de 60 cm și o adâncime ceva mai mare – 65 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușile aparatului sunt reversibile pentru ca să puteți schimba sensul lor. Puteți apela la o firmă autorizată pentru că schimbarea lor nu este atât de ușoară și nici nu costă o avere.  Interiorul frigiderului este organizat ca la multe alte modele și are un singur sertar pentru legume și fructe. Cât despre congelator, vedem trei sertare de dimensiuni diferite pentru ca să puteți pune ce vă doriți în el. Este un aparat înalt care nu ocupă mult spațiu și care poate fi mutat cu ușurință. Controlul electronic lipsește, dar și așa nu aveți nevoie de el pentru că nu veți schimba foarte des temepratura.

Păreri pro și contra

Are un consum mic de energie și reiese din clasa de eficiență energetică – D. Se datorează tehnologiilor mai avansate care sunt prezente și pe alte modele similare (din aceeași generație). Performanțele de congelare ale congelatorului sunt decente, adică vorbim de o capacitate de înghețare de circa 8 kg pe zi. Aerul rece este distribuit uniform cu ajutorul tehnologiei All-Around Cooling (sunt numeroase fante de ventilație la nivelul rafturilor din frigider). Nu trebuie să vă faceți griji pentru că acum dezghețarea este automată la congelator.

Samsung RB38A6B1DCE/EF este recomandare mea pentru cei care vor un aparat pe o culoare diferită și care să fie și plăcută. Bineînțeles, nu este în totalitate pe bej, astfel că ar arăta mai bine pus lângă mobilier sau poate îl incorporați parțial.

Te-ar mai putea interesa