Samsung RB34T672FEL/EF, combină clasa F cu No Frost

Samsung RB34T672FEL/EF e o combină frigorifică de culoare bej care este echipată cu tehnologii noi precum No Frost şi All-Around Cooling. Aceste două tehnologii ajută la o întreţinere uşoară şi menţinerea unei temperaturi constante în întreg aparatul.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca funcţionalitate şi aspect.
Probabil că vedeţi din imagine că pe uşa frigiderului e un panou de comandă cu ecran.
Un lucru care nu se vede în poză e că aparatul are Clean Back, adică partea din spate e prevăzută cu un capac care face aparatul mai uşor de întreţinut (şters) şi mai solid.

Păreri pro şi contra

Dimensiunile aparatului sunt unele ok de 60x66x185 lxaxî cm, iar greutatea e una de 66kg.
Precum în cazul altor modele Samsung şi acesta are SpaceMax care presupune dimensiuni compacte şi capacitate mare la interior.
Volumul net al aparatului e unul de 340 litri, lucru care ne va ajuta să putem pule la păstrat o cantitate mare de alimente.
Partea de frigider are 4 rafturi şi 3 afturi pe uşă, iar congelatorul are 3 compartimente. În frigider unul din rafturi e şi poliţă (în sensul că pot fi puse sticle pe orizontală) şi e disponibil un compartiment pentru fructe-legume.

Aparatul e deosebit de silenţios deoarece e dotat cu compresor tip Digital Inverter. Discutăm despre un nivel de zgomot de 35 decibeli faţă de 39-40 cât au alte frigorifice.
Consumul energetic anual e de undeva la 295 kWh, iar din această cauză are atribuită clasa F de eficienţă energetică.

Per ansamblu acest model e unul pentru cei interesaţi de ceva fiabil şi care să poată fi utilizat fără bătăi de cap.
Ce am uitat să menţionez e faptul că aparatul are uşi reversibile, adică deschiderea poate fi reglată să se efectueze spre stânga sau dreapta. Standard (din fabrică) are deschidere înspre dreapta.

Te-ar mai putea interesa