Samsung RB34T672FEL/EF, combină clasa F cu No Frost

Samsung RB34T672FEL/EF e o combină frigorifică de culoare bej care este echipată cu tehnologii noi precum No Frost şi All-Around Cooling. Aceste două tehnologii ajută la o întreţinere uşoară şi menţinerea unei temperaturi constante în întreg aparatul.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca funcţionalitate şi aspect.
Probabil că vedeţi din imagine că pe uşa frigiderului e un panou de comandă cu ecran.
Un lucru care nu se vede în poză e că aparatul are Clean Back, adică partea din spate e prevăzută cu un capac care face aparatul mai uşor de întreţinut (şters) şi mai solid.

Păreri pro şi contra

Dimensiunile aparatului sunt unele ok de 60x66x185 lxaxî cm, iar greutatea e una de 66kg.
Precum în cazul altor modele Samsung şi acesta are SpaceMax care presupune dimensiuni compacte şi capacitate mare la interior.
Volumul net al aparatului e unul de 340 litri, lucru care ne va ajuta să putem pule la păstrat o cantitate mare de alimente.
Partea de frigider are 4 rafturi şi 3 afturi pe uşă, iar congelatorul are 3 compartimente. În frigider unul din rafturi e şi poliţă (în sensul că pot fi puse sticle pe orizontală) şi e disponibil un compartiment pentru fructe-legume.

Aparatul e deosebit de silenţios deoarece e dotat cu compresor tip Digital Inverter. Discutăm despre un nivel de zgomot de 35 decibeli faţă de 39-40 cât au alte frigorifice.
Consumul energetic anual e de undeva la 295 kWh, iar din această cauză are atribuită clasa F de eficienţă energetică.

Per ansamblu acest model e unul pentru cei interesaţi de ceva fiabil şi care să poată fi utilizat fără bătăi de cap.
Ce am uitat să menţionez e faptul că aparatul are uşi reversibile, adică deschiderea poate fi reglată să se efectueze spre stânga sau dreapta. Standard (din fabrică) are deschidere înspre dreapta.