Samsung RB34T630ESA/EF review

Samsung RB34T630ESA/EF este o combină frigorifică modernă pentru acele persoane interesate de un aparat modern ca aspect și funcționalitate. Vine la pachet cu o multitudine de facilități caracteristice frigorificelor de la Samsung, printre acestea fiind No Frost, All Around Cooling, Clean Back și eficiența energetică bună.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar e acești bani primim un model de culoare gri-inox de la un producător din Coreea de Sud. Mai mult de atât, pe lângă faptul că are o capacitate mare de stocare, consumul energetic e mic. Are clasa E cu un consum de 254 kWh pe an. Evident că e un consum mediu, consumul depinzând de încărcarea frigiderului și de temperatura ambientală.

Păreri pro și contra

Aspectele pro și contra sunt similare cu cele ale modelului negru (RB34T652EB1/EF), diferența dintre aceste modele fiind că cel negru e mai scump și are panoul de comandă pe ușă.

Pro

  • Are tehnologie Spacemax, adică interior încăpător și exterior compact.
  • Spatele e ușor de întreținut și protejat de capacul numit Clean Back.
  • Sistemul de răcire e unul format din No Frost și All Around Cooling. No Frost-ul presupune răcire fără producere de gheață, iar al doilea lucru presupune că răcirea e uniformă.
  • Pentru a avea apă la discreție, modelul RB34T630ESA/EF al celor de la Samsung are și dispenser de apă.

Contra

  • Costul de achiziție e unul ușor mai mare decât în cazul altor modele de la alți producători, dar trebuie remarcat faptul că e un produs premium.

Modelul Samsung RB34T630ESA/EF e pentru acele persoane care doresc să-și amenajeze o bucătărie cu aparatură modernă, dar care să nu fie de culoare albă. Culoarea inox e una care nu se îngălbenește în timp și se potrivește alături de orice culoare ar avea mobila.

Te-ar mai putea interesa