Samsung RB34T652EB1/EF review

Frigorificul Samsung RB34T652EB1/EF e unul de tipul combină frigorifică. Îmbină cele mai importante elemente ale unui frigider cu cele ale unui congelator. Iar, venind de la Samsung avem garanția unui produs de calitate.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care e de culoare neagră și integrează un dispenser în ușa frigiderului. Tot pe această ușă se vede că are și un panou de comandă.

Păreri pro și contra

E foarte important important să scoatem în evidență aspectele pozitive și negative ale acestui model Samsung RB34T652EB1/EF. Printre acestea numărându-se faptul că are dotări caracteristice aparatelor frigorifice Samsung, adică All Around Cooling, Clean Back și raftul/poliță pentru sticle.

Pro

  • Sistemul de răcire e unul No Frost ajutat de All Around Cooling. Primul lucru presupune că răcirea nu produce gheață, iar din această cauză nu e necesară dezghețarea. Al doilea presupune că aparatul vine cu răcire uniformă.
  • Pentru protecția spatelui și ușurință în curățare a acestuia, aparatul vine cu spate Clean Back.
  • SpaceMax e o tehnologie care presupune interior încăpător și exterior compact.
  • Eficiența energetică este clasa E cu un consum de 254 kWh pe an.
  • În cazul în care se întrerupe curentul, acest model are o autonomie de 9 ore. Această autonomie depinde de încărcarea aparatului și de temperatura ambientală.

Contra

  • Costul de achiziție e unul ușor mare.

Per ansamblu, acest model e perfect pentru acele persoane interesate în a își amenaja o bucătărie cu aparatură de culoare neagră și care să aibă integrată multă tehnologie utilă.
Ar mai trebui adăugat că Samsung e un producător din Coreea de Sud, fiind fondat în 1969, iar aparatura lor e una de calitate foarte bună, intrând în categoria premium.
În cazul în care sunteți interesați de o alternativă mai ieftină și de culoare gri/inox atunci recomand modelul Samsung RB34T630ESA/EF.

Te-ar mai putea interesa