Samsung RB34T600ESA/EF, model clasa E cu No Frost

Combina Samsung RB34T600ESA/EF e una de 340 litri şi se adresează celora care vor un aparat modern pentru păstrarea la rece a unei cantătiţi mari de alimente.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care vine la pachet cu o multitudine de facilităţi utile.
Aspectul e unul plăcut deoarece e un aparat de culoare inox anti-amprentă. Mânerele sunt unele mascate aşa încât să nu deranjeze vizual.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung RB34T600ESA/EF e unul cu un volum net de 340 litri şi cu nişte dimensiuni de60x60x185 lxaxî cm.
Consumul energetic e de 254 kWh pe an motiv pentru care-i este atribuită clasa E de eficienţă energetică (vechea clasă A++).
Pe partea de siguranţă are alarmă uşă deschisă şi autonomie fără curent de 18 ore. Această autonomie e una foarte bună atunci când se întrerupe curentul deoarece alimentele nu se vor altera.
Are tehnologia SpaceMax care presupune un frigorific cu dimensiuni normale la exterior, dar cu interior mai spaţios.
Dacă unele modele vin cu Multiflow acesta are All-Around Cooling care presupune răcire uniformă în top aparatul, la fiecare raft.
Sistemul de răcire e True No Frost, adică unul care răceşte uniform şi împiedică depunerile de gheaţă. În felul acesta nu mai e necesară congelarea.

Nu are dispenser de apă, acest lucru fiind singurul minus. Dacă vă interesează un aparat cu aşa ceva atunci vă recomand unul din modelele de aici ori un side by side de la Samsung.

Pe partea de ergonomie o să vă ajute foarte mult uşile reversibile. Acest lucru permite deschiderea uşilor pe dreapta ori stânga… în funcţie de cum au fost reglate. Deschiderea standard (din fabrică) e înspre dreapta.
Per ansamblu acest model se va dovedi mai mult decât util unei familii compuse din 3-4 persoane deoarece are o capacitate suficient de mare.

Te-ar mai putea interesa