Samsung NZ64M3NM1BB/OL, păreri plită pe inducție

Plita Samsung NZ64M3NM1BB/OL se va potrivii foarte bine alături de un cuptor precum Samsung NV68A1140BK/OL deoarece este un model modern. Mai exact trebuie să scriu că este un model pe inducție cu 4 zone de gătit și cu multe facilități utile. 

Aceasta plită are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare neagră cu un panou de comandă modern. Referitor la panoul de comandă trebuie să scriu că este unul tactil așa încât aspectul său să fie cât mai minimalist. 

Păreri pro și contra 

Una dintre funcțiile utile este Power Boost care presupune oferirea de putere suplimentară pentru fiecare zonă de gătit pentru până la 10 minute. Acest lucru ne ajută să economisim timp pentru a pregăti rapid mâncarea. 
Pentru protecția noastră acest model este echipat cu indicator de căldură reziduală. Mai exact este afișat „H” atunci când nu este sigur să atingem plita și „h” atunci când e sigur. 
Un alt lucru pe partea de siguranță este că vine cu blocare utilizare copii. în acest fel cu o singură atingere panoul de control poate fi blocat complet. 
Ceva foarte interesant este că plita ne avertizează dacă punem un vas mai mare pe un arzător mai mic. 
Puterea maximă a aparatului este de 7200 W. arzătorul mare are o putere de 2600 W, iar cel normal are de 1500 W. 
Fiabilitatea aparatului este foarte bună întrucât este oferită o garanție de 5 ani dacă înregistrați produsul pe pagina producătorului. Trebuie să precizez că acest lucru este o promoție cu durată limitată. 

Singurul dezavantaj ar fi că acest model nu este unul smart motiv pentru care nu comunică cu hota. 

De final trebuie să scriu că plita Samsung NZ64M3NM1BB se va dovedi perfectă în cazul în care vă doriți o bucătărie amenajată cu electrocasnice incorporabile de generație nouă. Spre deosebire de electrocasnicele standard (non incorporabile) o să vedeți că bucătăria va arăta mai bine și că va fi mai compactă. 

Te-ar mai putea interesa