Samsung NV68A1140BK/OL, păreri cuptor clasa A

Samsung NV68A1140BK/OL este un cuptor incorporabil premium de la producătorul Samsung. Pe lângă faptul că are o capacitate de 68 l acest model are autocurățare catalitică și clasa A de eficiență energetică. 
Caracterul premium al acestui cuptor nu vine doar de la facilitățile amintite anterior ci și de la altele pe care le voi menționa în rândurile care urmează. 

Acest electrocasnic incorporabil are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar  pe acești bani primim unul dintre cele mai bune cuptoare de la Samsung. Din poza de alături se poate vedea că este un model complet negru și că este echipat cu ventilator.  

Păreri pro și contra 

Aparatul are o putere de 2800-2600 W, partea de grill având 1600/700W. Referitor la temperatura maximă atinsă trebuie să știți că este de 250 grade celsius. 
Eficiența energetică este A cu un consum pe ciclu de 1 kWh, iar dacă este activată ventilarea atunci este de 0,8 kWh pe ciclu. 
Pentru o curățare ușoară materialul interior este email ceramic.  În combinație cu curățarea catalitică nu o să aveți bătăi de cap cu întreținerea. Mai exact, căptușeala cuptorului absoarbe grăsimea și o arde. 
Ușa cuptorului are sticlă triplă așa încât să mențină cât mai bine căldura la interior iar dumneavoastră să nu vă ardeți dacă atingeți din greșeală geamul. 
Electrocasnicul este protejat de daune electrice întrucât are protecție la supratensiune prin intermediul facilității Over Voltage Protection. 
Panoul de comandă este unul minim cu 2 butoane și un afișaj pe care sunt afișate diferite informații printre care și ceasul. 

Ca aspect negativ trebuie menționat faptul că are un preț ușor mare, dar trebuie să țineți cont de faptul că este un model premium. 

Ca o concluzie, trebuie să scriu despre acest model că le recomand celora care vor ceva de calitate. Cu un astfel de incorporabil o să vă puteți amenaja o bucătărie ca la carte. În cazul în care vă interesează și o plită care să se potrivească cu acest cuptor atunci vă recomand modelul Samsung NA64H3000AK/L1 sau Samsung NZ64M3NM1BB/OL.

Te-ar mai putea interesa