Samsung NZ64A3747DK/EO, plită cu inducție și FlexZone

Plita cu inducție din imagine este una din segmentul de top, motiv pentru care are un preț ceva mai mare decât restul. Este vorba de Samsung NZ64A3747DK/EO care are zone atât de circulare cât și zone flexibile în partea din stânga, în caz că vreți să folosiți vase ocale sau dreptunghiulare. Bineînțeles, vasele folosite trebuie să fie feromagnetice pentru procesul de încălzire și ustensilele trebuie să fie din lemn. Este mult diferită de o plită electrică clasică și randamentul este chiar mai bun decât în cazul variantelor pe gaz.

Designul este unul elegant și îmi plac liniile argintii de pe margine care se pot asorta cu cuptorul incorporabil. Probabil că veți alege un cuptor de la același brand și care are suprafață pe inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele au avansat destul e mult și se vede la modelele mai avansate cum este și cea de sus. Puterea totală a plitei este de 7.2 kW și este satisfăcătoare ținând cont și de randamentul generos. Chiar dacă este o plită cu inducție, zonele tot se încăzesc de la vase, motiv pentru care există un indicator pentru căldură reziduală (acel H).

Păreri pro și contra

Partea FlexZone din stânga poate fi folosită simultan sau separat și puteți pune orice vas pe ea indiferent de mărime sau formă. Panoul de control tactil cu slide ușurează folosirea sa, adică veți putea seta mai precis și rapid temperatură dorită (nivelul maxim este 15). Chiar dacă terminați mai repede de gătit, plita vine cu funcție Keep Warm, adică mâncarea este menținută caldă și nu gătită în exces. Fiecare zonă de gătit are funcție Pauză pentru a reduce instant puterea, însă puteți reveni imediat pe zonă dacă doriți.

Samsung NZ64A3747DK/EO are funcție de blocare interfață pentru ca nu să apese cineva accidental unul dintre butoanele touch. Plita se oprește automat dacă nu au mai fost alese anumite setări, astfel timpul de fierbere nu va fi depășit cu mult. După timpul setat la timer, arzătorul se oprește și puteți lua preparatul sau să setați să stea cald.

Te-ar mai putea interesa