Samsung NV7B5645TAS/U2, cuptor din gama Bespoke

Cuptorul incorporabil Samsung NV7B5645TAS/U2 este unul cu capacitate de 76 litri și intră în categoria premium. De la început trebuie să scriu că modelul de față vine cu clasa A+ așa încât să consume undeva la 1,05 kWh per ciclu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de generație nouă echipat cu multe tehnologii utile. Din poza de alături se poate observa că panoul decomandă e unul touch cu un singur buton rotativ. Nu știu dacă observați sau dacă știți, dar acest model e unul cu design Bespoke (așa cum e în cazul modelului NV7B5645TAK/U2 care e unul complet negru).

Păreri pro și contra

Cuptorul NV7B5645TAS/U2 de la Samsung este unul cu un design special numit Bespoke care ajută aparatul să se integreze mai bine în decor (în bucătărie și mobilier).
Cu un astfel de cuptor nu mai avem nevoie de friteuză deoarece are Air Fry. Această facilitate presupune o gătire cu mai puțin ulei și existența unei tăvi care permite circulația aerului fierbinte.
Întreținerea nu este una costisitoare. Mă refer la curățare care e una catalitică, adică căptușeala absoarbe grăsimea.
Ca în cazul altor modele moderne, și acesta are ușă cu închidere amortizată. Caracteristica aceasta poartă numele de Soft Close Door.
Nu face parte doar din gama Bespoke, ci și din cea a cuptoarelor Dual Cook. Această gamă presupune că aparatul este echipat cu două zone de gătit care pot funcționa independet sau împreună.

Din păcate nu are sondă și nici nu e smart. De aici și prețul care este unul modic.

Per ansamblu, un cuptor precum acest Samsung NV7B5645TAS/U2 se va dovedi util, cu aspect plăcut și eficient energetic. Pe piață există modele de buget (ieftine) și mai scumpe, dar acesta e unul de mijloc (cu un eficient raport între dotări și preț).

Te-ar mai putea interesa