Samsung NV7B5645TAK/U2, cuptor clasa A+ de 76 litri

Samsung NV7B5645TAK/U2 este un cuptor de generație nouă și face parte din gama Bespoke a celor de la Samsung. Spre deosebire de alte modele, acesta vine cu un design special, Dual Cook (două zone de gătit), Natural steam și Air Fry.

Acest cuptor are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model care vine cu un design excepțional și o capacitate suficient de mare pentru a putea găti ceea ce vă doriți.

Păreri pro și contra

Cuptorul încorporabil Samsung NV7B5645TAK/U2 e unul care deși vine cu o capacitate mare, consumul energetic e unul mic. Discutăm despre o capacitate de 76 litri și clasa A+ de eficiență energetică. În felul acesta are un consum de 1,05 kWh per ciclu, iar la ventilare consumă 0,71 kWh per ciclu.
Fiabilitatea aparatului este una excepțională având în vedere că are garanție de 5 ani dacă înregistrați aparatul pe pagina producătorului.
Datorită facilității Dual Cook avem la dispoziție 3 modalități de a găti. Cele 3 modalități sunt fie utilizarea a două zone de gătit diferite, fie împreună. În cazul în care sunt folosite independent, zona superioară poate fi utilizată pentru preparate de mici dimensiuni.
Controlul aparatului e unul foarte interesant deoarece are doar un singur buton. Restul comenzilor fiind realizate prin intermediul unui ecran touch de 4,3 inci.
De asemenea, deoarece aparatul e unul din gama SmartThings Cooking, puteți controla cuptorul de pe un telefon mobil. De pe telefon se pot face mai multe lucruri, printre acestea numărându-se personalizarea rețetelor, gătitul ghidat și realizarea listelor de cumpărături.
În privința întreținerii trebuie știut că aparatul e unul cu auto-curățare. Mai exact are Catalytic Cleaning care presupune că păreții absorb grăsimea.
Închiderea și deschiderea ușii e un proces lin deoarece are sistem Soft Close Door.

Singurul dezavantaj e faptul că are un preț ușor mare – în jurul a 3000 lei. Dar, e unul cu design special și multe facilități utile.

Per ansamblu, acest model e perfect pentru persoanele care doresc un aparat modern controlabil de pe telefon și cu multă tehnologie utilă în el.

Te-ar mai putea interesa