Samsung NV75T8979RK/EF, review cuptor smart

Pe piața nu sunt prea multe cuptoare incorporabile smart, dar Samsung NV75T8979RK/E face parte din ele. Vine cu o capacitate de 75 litri, iar eficiența energetică este A+. Cuptorul face parte din gama „Infinite line”, iar din această cauză are un aspect elegant.

Electrocasnicul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu o multitudine de facilități utile integrate se poate observa că și aspectul este unul ușor diferit față de cel al altor cuptoare. Mai exact are doar un buton rotativ și un ecran mare.

Păreri pro și contra

Consider că este foarte important să scot în evidență motivele pentru care trebuie ales acest model Samsung NV75T8979RK/E. printre cele mai importante sunt Dual Cook, Dual Cook Steam, conectivitatea SmartThings, curățarea pirolitică și Soft close door.
Dual Cook presupune că aparatul are două părți în care se poate găti, iar temperaturile și intervalele de timp sunt diferite pentru fiecare dintre aceste părți.
Suplimentar are Steam care în combinație cu Dual Cook te ajută să obții opt moduri de gătire.
Controlul aparatului se poate realiza de pe telefon sau de la panoul de comandă. Are și un ecran de 4,3 inci care dar un buton rotativ atașat. 
La un cuptor de 75 de litri este foarte important consumul de curent. De aceea trebuie să scriu că într-un ciclu normal are un consum de 1 kWh, iar în ciclu cu ventilație are 0,7 kWh. Acestea sunt motivele pentru care vine cu clasa A+ de eficiență energetică.
Un alt aspect care nu trebuie  trecut cu vederea este faptul că are o garanție de cinci ani. Acest lucru e valabil doar dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.

Sunt și unele aspecte negative de care trebuie să țineți cont, printre acestea fiind faptul că nu are sondă și că gătirea se realizează doar pe două nivele.

Modelul acesta e pentru acele persoane care doresc să își amenajeze o bucătărie modernă cu electrocasnice care să incorporeze cele mai noi tehnologii. Dacă vă interesează alternative smart atunci recomand modelul Electrolux KOAAS31WX.

Te-ar mai putea interesa