Samsung NV68R5520CB/OL, avantajele acestui model Dual Cook

Samsung NV68R5520CB/OL e un cuptor incorporabil pentru acele persoane interesate de un aparat avansat tehnologic și cu un consum energetic mic.
Încă de la început trebuie să scriu că aparatul are vechea clasă energetică A cu un consum de 0,89 kWh per ciclu.
Prin acest articol doresc să evidențiez de ce ar merita cumpărat aparatul.

Cuptorul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare neagră, cu panou de comandă modern (de tip touch screen) și multe facilități utile pa care le voi evidenția în rândurile care urmează.

Motive pro și contra

Modelul Samsung NV68R5520CB/OL vine cu o capacitate mare de 68 litri, iar prin faptul că are Dual Cook înseamnă că avem parte de o flexibilitate foarte bună când vine vorba despre gătire. Dual Cook permite gătirea pe mai multe zone precum: dual cook (ambele zone), half loading (doar o zonă), whole cavity (întreaga cavitate).

  • Precum în cazul unor mașini de spălat rufe, și acest model are Volt Control, adică o protecție când tensiunea nu e optimă.
  • Nu e nevoie de un branșament trifazic, în manualul de utilizare (pagina 8, capitolul Instalarea) fiind prezentă o schemă de montaj monofazică.
    Pentru o utilizare ușoară și în cunoștință de cauză aveți la dispoziție un manual în limba română. Acesta e prezent și pe site-ul producătorului în format pdf.
  • Permite gătirea cu aburi, lucru care ajută la obținerea unei cruste perfecte.
  • Întreținerea e una ușoară, fiind vorba despre un model cu autocurățare catalitică.
  • Nu are rotisor, dar în schimb are grill. Acesta e un lucru normal pentru majoritatea cuptoarelor.

Cert e că acest model arată foarte bine și vine cu dotări utile. Verdictul meu e că merită.
Ca alternativă aș recomanda un model AEG în cazul în care doriți ceva pe argintiu.

Te-ar mai putea interesa