AEG BES331110M, cuptor incorporabil cu SurroundCook

Cuptorul incorporabil AEG BES331110M este unul dintre cele mai bune cuptoare de pe piață, nu pentru că este oferit de un brand cu experiență, ci pentru are dotări excelente, o putere ceva mai mare, sunt incluse mai multe accesorii și altele. Chiar dacă la prima vede pare să aibă un control complet digital, ei bine, acele două butoane rotative sunt poziționate mai în centru adică nu vor ieși prea mult în evidență (sunt tot pe negru). Îmi place cum arată și ușa are o vitrină mai mare, astfel se creează impresia că este ceva mai mare decât restul.

Construcția aparatului poate afecta capacitatea a, astfel că modelul prezentat mai jos prezintă o capacitate de 71 litri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cei care aleg aparate de la AEG vor calitate și fiabilitate, că doar vorbim de un brand suedez. Chiar dacă au un preț ușor mai mare, nu veți regreta alegerea. Sunt folosite materiale de calitate, și cele mai multe au panou frontal din inox însă designul diferă de la un brand la altul, dar și de la o serie la alta. Designul este unul minimalist după cum am menționat mai sus și butoanele sunt de tip Push-Pull astfel că ați zice că totul este digital. Deci prin apăsare acestea pot fi ascunse ori scoase în afară. Informațiile necesare sunt pe marginea lor sau în manualul său de instrucțiuni.

Cuptorul vine însoțit de un raft fin sârmă cromat, o tavă emailată pentru prăjituri, o tavă colectoare adâncă și suport tava telescopic. Adică vi se oferă exact ce aveți nevoie pentru a găti sau coace orice, plus că tăvile pot fi scoate cu ușurință indiferent de greutate datorită sistemului telescopic. Sunt și alte cuptoare care oferă caracteristici similare, poate chiar mai multe (Whirlpool W7OM44S1PBL), însă nu la prețuri mici, ci similare cu cel al modelului prezentat sus.

Concluzie

AEG BES331110M oferă SurroundCook, adică poate încălzi mai uniform decât alte modele și este important atunci când vă doriți rezultate perfecte. Această caracteristică este importantă indiferent ce vă gândiți să preparați.

Te-ar mai putea interesa