Samsung NV68A1170BS/OL, păreri model clasa A

Pentru persoanele interesate de un cuptor premium de la Samsung recomand modelul NV68A1170BS/OL. Acesta are eficiență energetică A și o capacitate de 68 litri. Spre deosebire de alte modele, acesta se evidențiază cu faptul că are True Convection, adică furnizează căldură în fiecare colț.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor. Din poza de alături se poate observa că are culoare inox și un aspect minimalist. Culoarea sa o să ajute la integrarea aparatului în bucătărie, dar și mobilier.

Motive pro și contra

Întreținerea modelului NV68A1170BS/OL este una simplă deoarece beneficiază de autocurățare. Este vorba despre una pirolitică care presupune că interiorul este încălzit la temperaturi ridicate care ard grăsimea. Dvs. va trebui doar să ștergeți cenușa rezultată (de preferat cu o lavetă).
Stă foarte bine pe partea de fiabilitate întrucât beneficiază de protecție la supratensiune. În cazul în care detectează o neregulă acest model întrerupe alimentarea cu energie pentru a se proteja.
Are clasa A de eficiență energetică cu un consum de 0,99 kWh per ciclu și 0,80 kWh per ciclu la ventilare.
Puterea aparatului e de 3600-3900W, iar temperatura maximă la care poate să ajungă e de 250 grade Celsius.
Evident că nu lipsește grillul, aceasta fiind o dotare prezentă la mai toate cuptoarele și ne ajută la prepararea anumitor tipuri de mâncăruri.

Din păcate nu are sondă și nici nu poate fi controlat de pe un telefon mobil (adică nu e smart). Dacă vreți ceva smart atunci vă puteți uita la NV75T8979RK/EF.

Per ansamblu, acest model e perfect pentru acele persoane care doresc ceva calitativ de la un producător de top. Raportul dintre preț și dotări e unul exemplar, iar din această cauză pot spune că e un cuptor apreciat.

Te-ar mai putea interesa