Samsung NA64H3000AK/L1, plită neagră cu sticlă

Plita de culoare neagră Samsung NA64H3000AK/L1 e un model elegant pe negru și suprafața e lucioasă deoarece e realizată din sticlă. Grilajele sale sunt realizate din fontă și se vede acest aspect (sunt ceva mai solide). Face parte dintr-o serie nouă numită Gas Cooktop cu grătar numit Endless Design care poate fi spălat în mașina de spălat vase (depinde de capacitatea ei). Nu aveți nevoie de un buget mare pentru a vă echipa bucătăria cu aparate noi și moderne.

E o plită modernă și accesibilă iar designul e unul atrăgător datorită materialelor folosite, dar și combinația de culori are un rol important în acest sens. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta se incorporează pe blat prin decuparea unei secțiuni care e menționat în manualul său și nu e mărimea aparentă a plitei. Controlul plitelor pe gaz a rămas și va rămâne mecanic. Îmi place că e simplu și poate că nici nu  e nevoie de mai mult. Butoanele sunt așezate în partea din față unde sunt ușor de accesat, dar și vizibile. Alte plite oferă butoane pe lateral și nu cred că oferă vreun avantaj, depinde cum vă place mai mult. Sunt numeroase modele disponibile pe piață iar voi puteți alege unul care vă place mai mult.

Păreri pro și contra

Se vede din imaginea de prezentare că are un grilaj clasic care permite mutarea ușoară a vaselor dintr-o zonă în alta fără a le ridica. Sunt plite cu sticlă care au grilaje mici dar nu sunt la fel de utile în opinia mea. Butoanele sunt bine evidențiate pentru că sunt de o culoare diferită – argintii, iar aprinderea electrică e integrată, astfel că nu există un buton special. Dacă nu ați mai avut un aparat cu această funcție, trebuie să știți că se apasă și se rotește butonul corespunzător arzătorului.

Samsung NA64H3000AK/L1 are o lățime de 60 cm și se vede din imagine că e suficient de lată, pentru ca voi să puteți pune vase de dimensiuni generoase. Puterea totală a plitei e de 8 kW, chiar dacă arzătorul mare nu e de tip Wok (are o putere de ardere de 3 kW).

Te-ar mai putea interesa