Samsung NV64R3535BB/OL, cuptor incorporabil electric cu Dual Cook

Fiecare producător oferă un design cât mai atrăgător și anumite serii iasă mai bine în evidență datorită controlului digital, materialelor folosite și culorii. Samsung NV64R3535BB/OL este un model ceva mai deosebit de la un brand de top care oferă soluții avansate. Față de alte cuptoare, acesta este complet negru și pot spune că arată bine în special că scoate în evidență controlul digital. Acela oferă multe funcții utile care pot fi alese ușor prin simplă atingere, interfața fiind una touch.

Spre deosebire de alți producători, acesta oferă soluții mai diferite, cu dotări mult peste medie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cuptorul incorporabil din imaginea de sus este un model care dorește să impresioneze. Vedem caracteristica Dual Cook (ca pe Samsung NV68R5520CB/OL), care vă permite să gătiți două preparate simultan cu setări diferite (temperatură și durată). Nu sunt multe cuptoare care pot concura cu acesta, dar mai sunt și alte motive pentru care merită ales. Poate că din imaginea de sus nu se vede dar are două ventilatoare la interior și se poate pune acea tavă mare ca separator (tava Dual Cooking). Astfel, mirosul și temperatura diferă de la un nivel la altul.

Interiorul este ceramic și căptușeala este una catalitică, după cum specifică producătorul, astfel că întreținerea este destul de ușoară. Aparatul este unul eficient și nu consumă mai multă energie decât restul, de aceea vedem aceeași clasă energetică A. Evident că aș recomand o plită de ultimă generație alături de acest cuptor și mă refer la cele electrice cu inducție. Poate că unii nu ar accepta ideea să renunțe la gaz datorită randamentului, însă și cele cu inducție excelează (în special dacă este vorba de un brand ca acesta).

Concluzie

Funcția de autocurățare catalitică este un plus pentru orice cuptor deoarece simplifică întreținerea sa. Grăsimea fiind absorbită de acea căptușeală și la temperaturi mari se oxidează. Samsung NV64R3535BB/OL este un cuptor special după cum am menționat mai sus, adică puteți găti mult și diversificat. Oferă mult mai multe programe decât altele, de aceea are nevoie și de un control digital mai avansat.

Te-ar mai putea interesa