Samsung Neo QLED QN95B, televizor multimedia alternativă la OLED

După cum bine știți, Samsung dezvoltă tot mai multe ecrane LED ca alternative mai accesibile la OLED, iar un televizor foarte nou este acest Neo QLED QN95B. Mai precis, vorbim de o serie de top care ofer cea mai bună experiență de vizionare. Unii producători au ales doar tehnologia OLED pe cele mai avansate televizoare, pe când Samsung vine cu o gamă mai diversificată. O să ziceți că sunt televizoare OLED chiar mai ieftine decât acesta, însă și restul dotărilor sunt foarte importante în special dacă vreți să vizionați doar conținut video 4K sau chiar să vă jucați jocuri de pe consolă.

Ținând cont că monitoarele de gaming mari sunt foarte scumpe, mai bine alegeți un televizor ca acesta și nici nu trebuie să fie mare, cel de 138 cm ar fi de ajuns (55QN95B), poate și prea mare pentru anumite camere (dormitoare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung Neo QLED QN95B

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu o să intru foarte mult în detalii, ideea e că sunt prezente cele mai noi tehnologii și care cred că vor fi pe plac: procesor Neural Quantum 4K, Neo QLED cu Quantum Matrix, Quantum HDR 32x, FreeSync Premium Pro și multe altele. Toate acestea fac imaginea mai captivantă și nu veți mai simți nevoia să mergeți la cineva ori să folosiți un monitor pentru consolă. Rata de refresh mare (100 Hz) face ca blurul să dispară.

Sunetul este și el foarte important și nu cred că veți avea nevoie de un sistem audio suplimentar (soundbar), deoarece 70W este mai mult decât suficient. Cu alte cuvinte, veți beneficia de o putere semnificativă indiferent unde va fi pus televizorul. Evident că eu aș alege să-l montez pe perete astfel este mai distanțat de utilizator și nu este necesar un mobilier foarte mare. Specificațiile sunt la fel indiferent că alegeți varianta mică sau cele de 189 cm (75QN95B), respectiv 163 cm (65QN95B), însă prețurile sunt pe măsură.

Concluzie

Samsung QN95B reprezintă cea mai bună investiție care o puteți face în special dacă vreți un televizor pentru mai mulți ani, adică să nu-l mai înlocuiți.

Te-ar mai putea interesa