Samsung MG23K3575AS/OL, model 23 l cu interior ceramic inside

Dacă sunteți în căutarea unui nou aparat cu microunde atunci vă recomand cuptorul Samsung MG23K3575AS/OL. Acesta are un volum de 23 litri așa încât să puteți prepara diferite mâncăruri.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un aparat cu cu programe predefinite și funcții utile.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un design plăcut, fiind unul de culoare argintie.

Păreri pro și contra

Modelul Samsung MG23K3575AS/OL face parte din gama Heat Wave de cuptoare cu microunde. Acest lucru presupune o încălzire „triunghiulară” în care sunt utilizate un grătar, ventilator și reflector de căldură.
Dimensiunile aparatului sunt unele de 49x39x28, iar greutatea e de 13kg. În acest fel nu o să ocupe mult loc în bucătărie și poate fi mutat cu ușurință dintr-o parte în alta.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar cele mai importante sunt:
1. Are programe predefinite precum dezghețare și încălzire. Adaug faptul că dezghețarea rapidă (Quick Defrost) detectează automat timpul corect de dezghețare pentru 5 tipuri de alimente așa încât să nu trebuiască să ne preocupăm de acest lucru.
2. Gătirea poate fi realizată la grill sau la microunde. În acest fel pot fi realizate diverse feluri de mâncare.
3. Are funcții multiple, printre care aș menționa cea de memorie, menținerea la cald, modul eco și auto cook. Despre modul eco trebuie să scriu că e unul care reduce consumul de curent.
4. Are o putere mare, fiind vorba despre 800W la microunde. Puterea poate fi reglată pe 6 trepte.

În privința întreținerii trebuie să scriu că e un procedeu ușor deoarece are Ceramic Inside, adică un interior ușor de curățat cu proprietăți anti-zgâriere.

Acesta e aparatul util unei bucătării în care pregătesc diverse feluri de mâncare într-un mod rapid șu curat.