Candy MIC 201 EXEE, cuptor cu microunde incorporabil pe inox

Un cuptor cu microunde mai deosebit pentru că se instalează diferit este acest Candy MIC 201 EXEE. Pentru acesta aveți nevoie de un corp de mobilier dedicat, iar producătorul vă oferă dimensiunile necesare. Arată puțin mai diferit decât restul adică designul se rezumă strict la partea frontală a aparatului. Funcționalitatea sa a rămas aceeași doar că acum în puteți pune diferit în bucătărie.

Evident că nu este vorba de un model de top, de aceea are și un preț mai atractiv, plus că nici nu veți avea nevoie de mai mult. Trebuie specificat faptul că prețurile aparatelor incorporabile este puțin mai mare decât cel al modelelor clasic (sunt și câteva excepții). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu vă interesează să preparați des mâncare cu el, atunci nici nu veți avea nevoie de mai mult. Cele 8 trepte de putere vă permit să pregătiți diferite rețete pe voi sau pentru cineva drag, dar trebuie să conștientizați că vorbim de un aparat cu interior de 20 litri. Deci nu se compară cu un cuptor incorporabil care are un volum de trei/patru ori mai mare.

Unii aleg un astfel de cuptor deoarece nu au foarte mult spațiu plus că pentru a încălzi o farfurie sau a dezgheța un aliment, nu ar avea rost să folosiți un aparat mai mare. Evident că acesta poate să facă mult mai multe că doar are și grill. Sunt o mulțime de rețete pe internet dacă doriți să încercați acest aparat și pentru a prepara ceva, deci nu vreți să folosiți doar funcțiile de bază.

Arată bine pentru că partea frontală este din inox și se va asorta bine cu restul aparatelor din bucătărie.

Concluzie

Candy MIC 201 EXEE este oferit de un brand cu experiență și nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește calitatea. Poate fi folosit chiar cu ușurință deoarece are un panou de control destul de standard, adică timerul este în partea de sus. Dacă vă interesează să aveți o bucătărie cât mai luminoasă, alegeți aparate pe alb, iar un cuptor cu microunde mai potrivit ar fi Electrolux LMS4253TMW.

Te-ar mai putea interesa