Samsung MG22M8254AK/E2, cuptor incorporabil de 22 litri

Samsung MG22M8254AK/E2 este un cuptor cu microunde de tip incorporabil cu o capacitate de 22 litri și un panou de comandă minim. Evident că are grill și o multitudine de alte facilități utile, pe care cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.

Acest electrocasnic vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare neagră care vine cu un aspect minim (în sensul că nu are buton rotativ sau ceva de genul).

Samsung MG22M8254AK E2

Păreri pro și contra

Cuptorul MG22M8254AK/E2 de la Samsung e unul cu capacitate medie de 22 litri. În acest fel o să puteți prepara cantități medii de mâncăruri.
O funcție întâlnită la o multitudine de aparate cu microunde este cea de păstrare la cald. În cazul acestui model poartă numele de Keep Warm și are rol de a păstra mâncarea ca proaspăt gătite.
O altă funcție utilă e cea de dezghețare rapidă. Aceasta are rol de a dezgheța rapid și uniform.
Ceva interensant este că aparatul are o setare de eliminare a mirosurilor. Acest lucru presupune o înlăturare forțată a aerului din interiorul aparatului.
Întreținerea este un proces ușor din moment ce are Ceramic Inside, adică un interior ceramic rezistent la rugină și zgârieturi.
Pentru reducerea consumului de curent are mod Eco. Acesta este utilizat atunci când aparatul e în Standby (adică atunci când nu e folosit – în modul în așteptare).
Consumul energetic e de 1300W (microunde), iar puterea e de 850W. Mai în detaliu, consumul de curent la grill e de 1100W, iar maxim e de 2400W.
Pentru a nu vă pierde timpul acest cuptor are și programe automate.

De final trebuie să scriu că acest model se va dovedi mai mult decât suficient pentru persoanele interesate în a-și amenaja o bucătărie ca la carte cu aparatură încorporabilă.
Dacă sunteți interesați de o alternativă pe alb atunci recomand Bosch BFL623MV3.

Te-ar mai putea interesa