Bosch BFL623MV3, cuptor incorporabil pe alb

Dacă vreți un cuptor cu microunde mai special atunci v-aș recomanda modelul Bosch BFL623MV3 care e unul incorporabil. Spre deosebire de alte modele incorporabile, acesta are un volum de 20 litri și culoare alb-argintiu. Se poate vedea că are o capacitate medie, existând și modele cu volum de 31 litri – Whirlpool W6MD440BSS.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu 7 funcții și control mecanic. Din poza de alături se poate vedea că arată foarte bine și că se va integra perfect în bucătăria dvs.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch BFL623MV3 este unul cu o capacitate de 20 litri și din această cauză pot să scriu că e unul normal sau cu o capacitate medie.
Puterea aparatului e una de 800W, fiind una relativ normală pentru un astfel de aparat.
La interior acest model vine cu email așa încât întreținerea să fie una cât mai simplă. Că tot am scris despre interior, trebuie să vă reamintesc că modelul acesta are o capacitate modică de 20 litri.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, fiind vorba despre 60x34x38 lxaxî cm, iar greutatea e de 14 kilograme.

Ca aspecte negative de care trebuie să țineți cont ar fi că vine cu un panou de comandă care e vizibil (în sensul că nu e minim) și că are capacitate medie. Dacă vreți ceva cu un panou de comandă minimal atunci recomand modelul LMS4253TMW de la Electrolux.

De final trebuie să scriu că acest model vine cu un aspect clasic plăcut și cu 7 funcții care te vor ajuta la o gătire rapidă a ceea ce doriți. De asemenea trebuie să scriu că acest model e unul echipat cu 7 programe automate prestabilite, lucru denumit Autopilot 7.
Despre Bosch nu cred că trebuie să reamintesc faptul că e un producător german și că produsele sale sunt unele de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa