Samsung Galaxy Watch4, ceas smartwatch de 40 mm

Samsung Galaxy Watch4 este unul dintre cele mai populare smartwatch-uri de pe piață fiind oferit de un brand foarte popular, plus că este vorba de cea mai recentă variantă. Cu siguranță sunt alternative la acesta dacă vă doriți un alt tip de smartwatch sau poate că nu vă plac ori lipsesc anumite funcții. Evident că ceasurile clasice nu mai sunt la modă, plus că acest tip de ceas poate înlocui chiar și o brățară de fitness, el putând monitoriza anumiți parametrii ai posesorului.

Acesta este disponibil în trei variante și dacă nu vă place cureaua, o puteți schimba cu una colorată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat mai sus, este cel mai recent model și care are integrate destul de multe tehnologii moderne, plus că și specificațiile sunt excelente. Aveți opțiuni diverse de personalizare și ecranul este destul de mare pentru a citi câteva informații, cu mar fi un mesaj de pe telefon. Funcționalitate crește cu fiecare generație motiv pentru care trebuie să-l schimbați anual ca să rămâneți la curent cu ce este mai nou. Ei bine, există și concurență în acest buget sau poate că nu aveți un buget alocat și sunteți dispuși să cheltuiți oricât pentru un plus de comoditate sau poate țineți la felul cum arată.

Sunt motive pentru a nu alege generația precedentă chiar dacă ar fi mai atractivă ca preț. Noul model oferă un ecran cu rezoluție mai mare, folosește sistemul Android War OS (optimizat pentru acest tip de gadget), un procesor mai eficient (5 nm), mai multă memorie de stocare și RAM (16GB, respectiv 1.5GB RAM). Ambele beneficiază de conectivitate WiFi și încărcare wireless Qi. Acestea nu le veți găsi la smartwatch-uri ieftine cum este Huawei Watch GT3 (însă are NFC și autonomie mult mai bună).

Concluzie

Samsung Galaxy Watch 4 are o autonomie nu foarte mare – 40 ore, însă datorită sistemului de încărcare wireless, nu cred că va fi prea deranjant. Oricum la final de zi în dați jos de pe mână și în puneți pe birou pe acel încărcător magnetic din pachet (există și dockuri).

Te-ar mai putea interesa