Huawei Watch GT3, ceas smartwatch unisex

Huawei Watch GT3 este o variantă puțin mai actualizată a lui Huawei Watch GT 2, însă unii ar prefera din anumite puncte de vedere modelul anterior. Sunt câteva motive pentru care GT2 este mai bun, adică are un raport dotări/preț mai bun. Cu alte cuvinte este un best buy, însă și cel de jos vă poate atrage puțin curiozitatea deoarece pe partea de monitorizare activități și conectivitate va excela. Autonomia oferită este una excelentă în comparație cu concurența, dar nu este peste cea a predecesorului.

Diferențele le voi enumera mai jos astfel încât să vă puteți decide, însă disponibilitatea modelului poate să difere pentru anumite variante. Sunt culori diverse pentru El sau Ea, însă și brățara poate fi metalică ori din silicon. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Față de predecesorul veți observa anumite îmbunătățiri care nu sunt prezentate de foarte multe magazine, idee e că trebuie să înțelegeți că prețurile sunt oarecum justificate, plus că e vorba de un gadget nou. În plus vedem următoarele:

  • are senzor de temperatură;
  • are NFC;
  • ecran cu rezoluție mai mare;
  • monitorizează greutatea;
  • suportă WiFi 4;
  • oferă ceva mai multă memorie RAM etc.

Sunt și motive pentru care unii nu l-ar alege:

  • autonomie mai mică (cu 9 zile);
  • are o greutate puțin mi mare și mai câteva.

Aparent nu par să fie diferențe, dar sunt pentru cei care chiar sunt interesați de fiecare caracteristică. Deci ai avea ce să-i bagi de vină, însă nu știu cât de mult v-ar deranja acele diferențe ținând cont vine cu numeroase îmbunătățiri.

Concluzie

Ambele sunt ceasuri Smart și le-aș recomanda, dacă vă interesează mai mult funcționalitatea unui astfel de smartwatch, alegeți Huawei Watch GT3, în caz contrar optați pentru celălalt care are și ceva mai multă autonomie. Cu alte cuvinte, roice dotare în plus, va afecta durata de funcționare dar și așa este foarte mare în comparație cu un Watch 4 de la Samsung (40 ore, adică de 4 ori mai puțin). Deci depinde cu cel în comparăm și prețurile sunt date de culroi, materiale folosite, astfel că unele pot fi pentru dame și altele pentru bărbați.

Te-ar mai putea interesa