Samsung DW60M5050BB/EN, model incorporabil clasa F

Samsung DW60M5050BB/EN e o mașină de tip incorporabilă pentru persoanele interesate de ceva care să poată spăla până la 13 seturi de vase.
Aparatul corespunde noilor cerințe europene deoarece are clasa F de eficiență energetică cu un consum de 104 kWh la 100 spălări.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea că panoul de comandă e unul mascat pe muchia ușii.

Pro și contra

Aparatul Samsung DW60M5050BB/EN se evidențiază prin mai multe lucruri pozitive sau pro achiziția precum:
– Designul e unul complet incorporabil așa încât să se integreze perfect în locuința dvs.
– Are eficiență energetică F așa încât să aibă un consum mic de curent și să corespundă cerințelor noi.
– Are multiple programe (mai exact 5) printre care: spălare rapidă 60 minute, delicat, economic, intensiv.
– E realizat din materiale de calitate. Spre exemplu vine cu cuvă din inox așa încât să fie un aparat cu durabilitate cât mai mare.
– Pentru economisire suplimentară de resurse (în principal apă și curent) acest mode ar funcția de încărcare la jumătate.

O opțiune interesantă e cea numită „Igienă” care poate fi activată pentru unele programe. Aceasta prelungește clătirea și spală la 70 grade.

Din păcate nu e un model slim, dar nici nu cred că se putea la o capacitate de 13 seturi. Dimensiunile aparatului sunt de 82x60x55 îxlxa cm.
Un alt dezavantaj e că nu are facilități smart, adică nu poate fi supravegheat de pe un telefon.

Per ansamblu acest model se adresează celora care vor ceva de calitate. Samsung e recunoscut pentru produsele sale de calitate și care sunt premium.
Dacă vreți ceva slim, dar incorporabil atunci vă recomand ca alternativă acest Electrolux.

Te-ar mai putea interesa