Electrolux EEA22100L, mașină de spălat vase Slim

Modelul Slim din imagine Electrolux EEA22100L este unul cu performanțe decente de spălare și uscare. Se incorporează complet și se montează un front peste ușa sa, imaginea de jos fiind doar de prezentare. Panoul de control poate fi accesat doar când ușa este deschisă și la finalul programului ușa se depărtează puțin pentru o uscare mai eficientă. Noile mașini de spălat vase sunt mai bine echipate și poate că vă doriți un astfel de ajutor în bucătărie, plus că reprezintă un spațiu de depozitare suplimentar.

Nu ocupă mult spațiu deoarece are o lățime de 45 cm, iar corpul special trebuie să aibă un lățime similară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un număr mare de programe este în avantajul utilizatorului, dar mai sunt și funcții interesante că doar e vorba de un control digital. Astfel de mașini, pot avea o capacitate de încărcare de 9-10 seturi (în funcție de coșurile sale). Fiecare producător oferă alte tipuri de coșuri, poate chiar ajustabile și cu coș special pentru tacâmuri. Acest coș special a devenit standard pe noile modele și clasa energetică este chiar bună. Consumul pe an este de numai 222 kWh, în caz că veți folosi aparatul zilnic.

Păreri pro și contra

Sistemul de uscare este mult mai eficient și poate îl cunoașteți de la alte mașini – Air Dry. Brațele pulverizatoare sunt mai bine gândite, astfel că oferă rezultate mai bune. Oferă un program rapid cu o durată de numai 30 minute și este ideal pentru vase puține sau care nu sunt foarte murdare. Programul de clătire și oprire este foarte bun pentru vasele și tacâmurile care le puneți în ea și care poate vor sta 1-2 zile în ea.

Veți vedea că încap destul de multe articole în ea chiar dacă pare mică și cei mai mulți clienți sunt mulțumiți de alegere. Electrolux EEA22100L are cam aceleași dimensiuni ca și modelul mai vechi sau poate că vechiul model a fost mai mare (lățime de 60 cm). O capacitate de 9 seturi poate fi de ajuns pentru o familie dar și în momentele în care aveți musafiri.

Te-ar mai putea interesa