Samsung DV90TA040AX/LE, uscător de rufe cu Quick Dry și Optimal Dry

Samsung DV90TA040AX/LE este un uscător de rufe foarte apreciat datorită tehnologiilor oferite, dar și specificațiile sunt destul de interesante. Acest tip de aparat a devenit destul de popular în ultimii ani, adică utilizatorii sunt tot mai interesați de o soluție rapidă și eficientă de uscare a rufelor. Sunt modele mai atractive ca preț, dar și variante performante cum este și cel de jos. Bineînțeles, sunt uscătoare mult mai scumpe decât acesta, însă prețurile parcă nu sunt atât de justificate.

Consider că acest uscător are un preț corect și cei majoritatea utilizatorilor au fost mulțumiți de alegere. Nu se poate compara cu un model cu tehnologie de uscare prin condensare și se vede la partea de consum – eficiență energetică A++. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control este similar cu cel prezent la alte modele, adică este jumătate mecanic și jumătate digital. Puteți controla și supraveghea ușor aparatul, iar spațiul ocupat este același și poate că vă doriți un kit de suprapunere dacă nu beneficiați de mult spațiu. Dacă nu prea vă pricepeți la astfel de aparate și nu aveți un brand favorit, puteți alege cu încredere pe acesta și nu veți fi dezamăgiți.

Păreri pro și contra

Prezintă un număr mare de programe, pentru diversele tipuri de țesături. Tehnologia Heat Pump reduce semnificativ consumul și cred că în următorii ani vom vedea și o eficiență energetică A+++ la aceste aparate. Sunt puține uscătoare care au ușă reversibilă, iar aceasta devine utilă atunci când vrem să-l punem într-un colț sau lângă mașina de spălat (puteți ușura încărcarea rufelor). Poate usca până la 9 kg de rufe și nu puteți alege un uscător de rufe inferior la acest capitol, dacă mașina de spălat are o capacitate de încărcare similară. Quick Dry este alegerea perfectă dacă vorbim de rufe puține, durata sa fiind de numai 35 minute, iar Optimal Dry măsoară nivelul de umiditate din rufe pentru a reduce durata programului.

Samsung DV90TA040AX/LE oferă rezultate cu mai puține cute dar trebuie aleasă opțiunea Wrinkle Prevent. Poate fi folosită pentru anumite articole și nu se folosește căldură, la finalul uscării tamburul se rotește intermitent.

Te-ar mai putea interesa