Samsung DV90T6240LX/S7, uscător cu SmartThings

Samsung DV90T6240LX/S7 este un uscător cu capacitate de 9kg ceea ce îl face util unei familii compuse din 4-5 persoane. Faţă de alte uscătoare are un panou de comandă simplificat şi caracteristici smart (SmartThings).
Eficienţa energetică a aparatului e una foarte bună deoarece are clasa A+++. Acest lucru se datorează faptului că are pompă de căldură (heat pump în engleză).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care e simplu de utilizat prin faptul că panou de comandă e pe cât se poate de minim.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung DV90T6240LX/S7 nu e unul gălăgios, nivelul de zgomot fiind unul de 63 decibeli. Se poate spune că e unul între nivelul de zgomot la spălare şi centrifugare.
Poate fi controlat de pe un telefon mobil cu wi-fi şi care are SmartThings instalat (o aplicaţie aferentă).
Vine cu posibilitatea reîmprospătării rufelor, tehnologie numită Air Wash. Această tehnologie utilizează aerul cald.
Pentru cantităţi mici se poate folosi Quick Dry 35 care durează 35 minute. Se adresează celora care vor să spele o cantitate de până un kilogram.
Designul e unul plăcut, fiind unul similar maşinilor de spălat noi de la Samsung.
Un lucru interesant e faptul că acest model e unul cu uşă reversibilă, adică deschiderea poate fi reglată spre stânga sau dreapta. E o caracteristică împrumutată de la frigorifice deoarece acolo mai întâlnim aşa ceva.
Dacă maşinile de spălat au Fuzzy Logic, uscătoarele Samsung vin cu Optimal Dry care presupune existenţa unor senzori care ajustează timpul de uscare pentru rezultate cât mai bune. Acest lucru presupune că aparatul are senzori de umiditate şi temperatură.
Întreţinerea e pe cât se poate de uşoară, modelul acesta venind cu filtru 2 în 1. Când e nevoie să fie curăţat eşti atenţionat.

Te-ar mai putea interesa