Samsung DV80T5220AW/S7, uscător cu pompă de căldură și WiFi

Uscătorul de rufe Samsung DV80T5220AW/S7 este un model nou cu un design minimalist, care este prezent și la mașinile de spălat recent lansate. Îmi place noul panou de control care a scăzut mult în dimensiuni, adică este mult mai subțire. Evident că vorbim de un model Smart cu tehnologie WiFi, adică puteți controla mașina și cu ajutorul telefonului mobil. Producătorul oferă o aplicație pentru mobil pentru a monitoriza paratul, eventual vi se oferă câteva programe în plus și opțiuni diverse. Voi decideți cum veți controla aparatul, însă e bine că aveți o alternativă la controlul clasic.

Poate că pentru unii, acest model costă cam mult, însă prezintă numeroase dotări utile plus un design modern. Dacă va fi pusă în bucătărie sau altă locație mai vizibilă, atunci designul joacă un rol important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung DV80T5220AW S7

Merită sau nu merită cumpărată?

Uscătorul de rufe din imagine folosește o tehnologie de uscare eficientă – pompă de căldură. Uscătoarele mai simple sunt cu condensare, adică rufele sunt încălzite, pe când la cel cu pompă se folosesc temperaturi mai joase. De aceea are și acea clasă energetică foarte bună A+++, iar după noua etichetare vorbim de o clasă diferită.

Programele de uscare sunt diversificate și numeroase – 14. Pot fi alese cu ușurință folosit același buton central, doar că selecția este vizibilă pe ecranul din dreapta. Este un ecran LCD destul de vizibil chiar dacă nu este foarte mare. Ținând cont de capacitatea sa de 8 kg, nu putea fi un uscător foarte compact, adică vedem o adâncime de 60 cm. Puteți să-l suprapuneți cu ajutorul unui kit universal sau poate chiar unul dedicat acestei serii, în vedere economisiții spațiului din încăpere (dressing).

Concluzie

Samsung DV80T5220AW/S7 poate fi controlat cu aplicația SmartThings, are ușă reversibilă, rufele pot fi uscate cu cute mai puține, are senzori de umiditate care monitorizează procesul de uscare, întreținere ușoară cu filtrul de tip 2 în 1, program de uscare de numai 35 minute (1 kilogram de rufe). Acest program se potrivește perfect cu programul rapid de la mașina de spălare. Un aparat care l-aș recomanda alături de uscătorul de sus este Samsung WW80T304MBW/LE.

Te-ar mai putea interesa