Samsung BRB30600FWW/EF, model incorporabil cu No Frost și Twin Cooling

Combina incorporabilă Samsung BRB30600FWW/EF se adresează persoanelor care doresc să-și amenajeze o bucătărie cu electrocasnice incorporabile care au o eficiență energetică superioară și facilități moderne.
Aparatul de față e și ușor de întreținut deoarece are No Frost, adică răcirea nu produce gheață. În acest fel nu e necesară dezghețarea.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu o compartimentare de nota 10 și multe dotări utile.

Păreri pro și contra

Modelul Samsung BRB30600FWW/EF are Twin Cooling Plus, adică o tehnologie care presupune că frigiderul și congelatorul au sisteme de răcire independente. În acest fel se e optimizată temperatura, umiditate și nu se amestecă mirosurile.
No Frost (despre care am scris mai sus) e o tehnologie care răcește uniform așa încât să fie împiedicată depunerea de gheață.
Fiind vorba despre un model incorporabil acesta are un nivel de zgomot ceva mai scăzut, adică de 35 decibeli. Combinele frigorifice au nivel de zgomot undeva la 39 decibeli.
În privința dimensiunilor acestea sunt unele puțin peste medie de 54x55x194 lxaxî cm. Pe site-ul magazinului și producătorului sunt și unele indicații despre cum ar trebuie să măsurați pentru ca totul să fie perfect.
Eficiența energetică e una bună deoarece are clasa F cu un consum anual de 286 kWh. În cazul unei pene de curent alimentele nu se vor strica deoarece aparatul are o autonomie de funcționare fără curent de 6 ore.

Per ansamblu acest model e unul perfect pentru o bucătărie modernă.
Nu am scris nimic referitor la faptul dacă are sau nu uși reversibile. Analizând fizic aparatul se poate vedea că se pot monta ușile și pe partea stângă, dar (ca în cazul oricărui alt model cu uși reversible) acest proces e destul de costisitor.
Ca o alternativă aș recomand un model standard din gama Bespoke.

Te-ar mai putea interesa