Samsung BRB26713DWW/EF, combină incorporabilă cu dotări avansate

Samsung BRB26713DWW/EF este un model care se incorporează și se vede foarte ușor din imaginea de prezentare. Aceste tipuri de aparate frigorifice au prețuri ceva mai piperate pentru că nu este o cere foarte mare pentru ele. Bineînțeles, dotările sunt excelente, dar avem și tehnologii moderne car fac aparatul mai competitiv. dacă aveți un buget mai mare și nu vreți un model oarecare, optați pentru unul similar sau chiar cel de jos.

Instalarea sa nu este foarte ușoară pentru că aveți nevoie de un spațiu anume pentru el, adică trebuie să aveți un mobilier făcut la comandă și două panouri pentru ușile aparatului. Cu alte cuvinte, doar voi veți ști unde se află combina și designul bucătărie va fi unul mai minimalist. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung BRB26713DWW EF

Nu vorbim de un model mare, ci de unul de 264 litri, dar poate că vă este ajuns pentru familia voastră. Puteți folosi chiar și alte aparate pe lângă acesta și le puteți ține în altă cameră (ladă frigorifică). Se laudă cu un nivel de zgomot destul de redus și cu o clasă energetică foarte bună – D. Sunt puține aparate frigorifice cu clase energetice C și D, dar în anii următori cred că vor fi mai multe astfel de aparate.

Un model clasic în același preț oferă performanțe mai bune și poate că vă doriți neapărat unul incorporabile pentru o bucătărie cu un aspect mai modern. Cu alte cuvinte, mobilierul va fi în centrul atenției și doar câteva aparate vor fi vizibile (cuptor, plite și hotă).

Păreri pro și contra

Congelatorul și frigiderul unt răcite independent datorită tehnologiei Twin Cooling Plus. În congelator nu se mai formează gheață deoarece are sistem de dezghețarea automat, datorită tehnologie No Frost. Aceasta a devenit o tehnologie destul de des întâlnită și unii producători oferă și alte tehnologii care lucrează împreună cu aceasta pentru a oferi alimentelor cele mai bune condiții de conservare. Chiar dacă este incorporabilă, aceasta beneficiază de tehnologia SpaceMax (mai mult volum pentru aceleași dimensiuni).

Samsung BRB26713DWW/EF oferă posibilitatea transformării congelatorului în frigider, adică schimbați temperatura și condițiile de conservare. Voi decideți care dintre cele patru setări vă convine și sunt puține combine cu astfel de opțiuni.

Te-ar mai putea interesa