Samsung 43AU7172, televizor Smart la super preț

Seria de televizoare de la Samsung numită AU7172 oferă numeroase variante, iar cea mai populară este 43AU7172 datorită prețului. Dotările sunt aceleași indiferent de mărime dacă vorbim de aceeași serie, deci aveți un motiv în plus să alegeți cel mai accesibil TV. Designul rămâne neschimbat și îmi place că are o ramă subțire aproape ca la televizoare de top dar nu poate fi la fel de subțire precum un OLED. Oricum, acest brand nu oferă soluții cu OLED, ci mai degrabă cu QLED.

Se adresează persoanelor care vor să fie în tendințe și vor să vadă filme la cea mai bună calitate. Meniurile vor fi fluente deoarece are procesor performant și un soft special optimizat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu ecran superb  care are rezoluție Ultra HD, funcție monitor, tuner digital și posibilitate de montare pe perete. Bineînțeles, multe dintre acestea nu sunt caracteristici speciale și le vedem pe tot mai multe televizoare. Finisajul aparatului este pe negru, iar montarea pe perete e posibilă cu un suport TV compatibil. În acest fel o să fie greu să faci distincție între acest televizor și un tablou, mai ales dacă are o imagine pe ecran.

Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, iar dacă aveți un router wireless puternic atunci cel mai bine ar fi prin wi-fi. Având conexiunile la rețea se poate conecta le Netflix pentru vizionarea de filme ori pentru browsing web. Netflix e disponibil și în România, dacă nu știați deja și conține o gamă variată de filme și seriale.

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine la un preț ok, vine cu multiple porturi (3 HDMI-uri, port USB, Slot CI+ și altele) și ieșire audio de 20W. Mie cel mai mult îmi place software-ul deoarece suportă aplicații și e realizat intuitiv. În acest fel nu cred că vor există probleme de utilizare, chiar și de către părinți ori alte persoane vârstnice.

Pentru cei interesați de un televizor LED nou cu imagine și sunet ok modelul Samsung AU7172 ar fi recomandarea mea. Pot fi vizionate filme 4K și posturi TV calitate HD/4K întrucât are o rezoluție ridicată, iar tunerul integrat e unul modern.

Te-ar mai putea interesa