Samsung Q60A, televizor accesibil cu tehnologie QLED

Televizoarele QLED din seria Samsung Q60A pot concura cu multe modele ale altor branduri și Tizen mi se pare o alegere foarte bună împreună cu asistentul vocal inteligent Bixby. Piciorușele arată destul de bine și nu văd de ce ați alege un suport pentru perete. Se poate poziționa un soundbar în fața sa dacă vreți un sistem audio mai puternic și să nu pierdeți spațiu, însă mai sunt și alte soluții. Nu cred că veți conecta prea multe la acesta pentru că dotările sunt peste medie. Poate că îl veți folosi pentru gaming, adică împreună cu o consolă și este necesar doar de un cablu HDMI.

Spre deosebire de seriile OLED, aceasta are un preț atractiv și o calitate video ușor peste medie. Totuși, sunt diferențe între seriile QLED și prețurile sunt justificate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un model Smart oferă sistem de operare destul de bun și trebuie să găsiți mai toate opțiunile. Pe lângă toate acele caracteristici tehnice, sunt prezente și o mulțime de tehnologii care îmbunătățesc experiența. Nici nu mai e nevoie să mergeți la cinema cu un ecran atât de mare acasă și veți aprecia cât de bine se vede și se aude pe noul televizor. De cele mai multe ori, nu mai e nevoie de absolut nimic în plus sau de achiziționat.

Se poate conecta wireless la internet și pot fi folosite aplicații existente pentru a reda conținut media, a socializa, viziona cele mai noi știri sau chiar și filme. Dacă vreți doar să navigați pe web, aveți la dispoziție un browser web foarte bun care e oferit de Tizen. E nevoie de un suport destul de mare pentru a-l putea monta pe perete, dar nu văd de ce ați face-o.

Plusuri: imagine foarte detaliată și naturală, tuner performant, ieșire de 20W, design simplu și elegant.
Minusuri: nu sunt.

Samsung Q60A e una dintre cele mai bune alegeri de pe piață și care nu costă foarte mult deoarece nu are imagine curbată ori tehnologie OLED. Sunt televizoare care arată ca și acesta, însă tehnologiile incorporate fac diferența. Oricum, nu cred că veți avea nevoie de ceva mai bun și pentru a vă bucura de o calitate bună a imaginii, trebuie ales un conținut corespunzător.

Te-ar mai putea interesa