Saeco Xelsis Suprema SM8885/00, espressor pentru 22 specialități

Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 este considerat cela mai avansat espressor Saeco (asta o menționează cei de la Philips). În articolul de față prezint principalele avantaje care v-ar face să-l cumpărați.

Espressorul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care poate prepara două cești de cafea și 22 tipuri de specialități. Asta pe lângă multiplele avantaje de alături.

Motive pro și contra

Aparatul Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 nu doar e produs în Italia, dar e unul dintre cele mai bune aparate de pe piață deoarece are integrate o multitudine de facilități utile.

  • Poate prepara până la 22 tipuri de specialități rafinate, iar băuturile pot fi personalizate prin intermediul a 8 profiluri de utilizator.
  • Râșnița integrată e una ceramică care beneficiază de 12 setări de măcinare.
  • Poate fi utilizat pentru a prepara două cafele simultan. Acest lucru poartă numele de LatteDuo.
  • Întreținerea e una ușoară, fiind vorba despre sistemul HygieSteam și tehnologia AquaClean. Primul lucru presupune curățare automată a sistemului de spumare a laptelui, iar al doilea lucru e o tehnologie care purifică apa așa încât să nu fie necesară detartrare pentru a până la 5.000 cești.
  • Controlul aparatului e unul avansat, fiind vorba despre un model cu conexiune wireless și panou de comandă tactil (numit Coffee Equalizer Touch+).
  • Singurul aspect negativ e faptul că are un cost ceva mai mare, dar raportul preț/dotări e unul foarte bun.

În opinia mea, acest model își merită banii întrucât se va dovedi perfect pentru acele persoane care doresc un aparat premium. Pe piață există și alte modele precum De’Longhi ECAM 44.660.B, dar nu toate sunt așa de avansate.
După achiziție, dacă înregistrați produsul atunci puteți beneficia de serviciul de asistență premium pentru o perioada anume.

Te-ar mai putea interesa