De’Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B, avantajele acestui espressor

M-am gândit să fac o scurtă prezentare a modelului De’Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B pentru a vă ajuta să vă decideți asupra achiziționării sale.
De la început trebuie să scriu că e un aparat De Longhi care poate prepara până în 7 tipuri de băuturi într-un mod automat.

Acest espressor automat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un apart care vine cu o multitudine de dotări. Acesta vor ajuta la prepararea băuturii preparate fără a fi nevoie de alte ustensile.
De Longhi Eletta Cappuccino ECAM 44 660 B

Motive pro și contra

Aparatul ECAM 44.660.B de la De’Longhi face parte din gama Eletta Cappuccino. Se evidențiază prin mai multe lucruri, printre acestea numărându-se posibilitatea preparării a unui număr mare de preparate și că e ușor de folosit (fiind automat).
În rândurile care urmează am să scot în evidență principalele avantaje și dezavantaje.

  • Poate prepara 7 tipuri de băuturi precum espresso (inclusiv macchiato), cappcuccino, latte macchiato, lapte cald, caffe latte, flat white.
  • Are integrată râșniță cu 13 setări așa încât băutura să fie una după cum vă place. Aceasta e una conică realizată din oțel și care beneficiază de o precizie extremă.
  • Are sistem LatteCrema, adică un sistem care adaugă spumă pe cafea.
  • Sistemul de abur e unul controlat electronic pentru a oferi niște rezultate perfecte.
  • Curățarea aparatului e una ușoară. Mai mult, toate piesele care intră în contact cu laptele sunt spălate automat.
  • Panoul de comandă e unul ușor de folosit, fiind de tip tactil. Iar, afișajul e unul de tip LCD.
  • Nu e un aparat care să poată fi controlat de pe un telefon mobil.
  • Gama de băuturi preparate nu e chiar așa de mare.

Se poate vedea că aparatul acesta își merită banii și va fi mai mult decât suficient pentru cei care vor un espresso (sau băuturi derivate) la cea mai bună calitate.

Înainte de a-l folosi recomand să citiți manual de instrucțiuni pentru a vă familiariza cu produsul, cum se folosește și cu întreținerea sa.
Dacă din diferite motive nu aveți manualul în limba română atunci trebuie știut că-l găsiți pe pagina producătorului, iar pa pagina 84 e în lb. română.
Nu trebuie să uitați de capitolul 12 numit „Decalcifiere” deoarece acest lucru e recomandat să se facă periodic și cu soluții recomandate de producător precum acestea.