Saeco Xelsis SM7683/00, espressor automat cu sistem Latteduo

Un espressor automat puțin mai diferit este acest Saeco Xelsis SM7683/00 care impresionează la multe capitole. Se vede din imaginile de prezentare că are un control touch special și selectarea băuturii preferate nu a fost mai simplă, dar să nu uităm că putem personaliza băutura după bunul plac. Un espressor de top are un preț cam piperat, însă poate prepara mai multe tipuri de băuturi decât o variantă mai accesibilă și poate fi menținut curat mai ușor.

Se vede foarte clar că are o râșniță pentru boabe de cafea, deci nu are sens să mai folosiți cafea gata măcinată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Are un design elegant pe argintiu/negru  și este foarte compact pentru ce poate să facă. Dacă nu aveți nevoie să vă prepare atâtea băuturi atunci optați pentru un espressor mult mai accesibil, însă anumite dotări trebuie luate în calcul: râșniță ceramică, sistem decalcifiere, curățare automată, carafă lapte și posibilități de personalizare a băuturilor.

Puteți prepara multe cești cu o așa capacitate: rezervor de apă de 1.7 litri și compartiment pentru boabe de cafea de 450 grame. Nu mai trebuie să mergeți la bar, vă puteți invita prietenii la voi acasă să savureze o băutură foarte aromată.

Păreri pro și contra

Poate prepara 15 băuturi cu cafea la o singură apăsare și paratul trebuie doar să fie alimentat corespunzător. Este echipat cu interfața Coffee Equilizer care ușurează utilizarea (aveți și meniu în limba română) și puteți personaliza băutura fără limite. Râșnița sa este una ceramică și asigură măcinarea până la 20000 de cești, este și mult superioară altor tipuri de râșnițe. Este echipat cu un filtru care purifică apa care trebuie schimbat la 5000 de cești, dar și cu un sistem de curățare au abur care curăță circuitul de lapte.

Saeco SM7683/00 are tehnologie Latte Perfetto cu care puteți obține o spumă densă lapte în băutură și recipientul cu care este echipat aparatul va ușura utilizarea. Acesta este detașabil și îl puteți pune la rece ori goli dacă considerați să nu mai aveți nevoie de lapte. Îl recomand și veți vedea că mulți utilizatori sunt mulțumiți de alegere.