Saeco Xelsis SM7580/00, păreri legate de espressorul de 12 băuturi diferite

Pentru persoanele interesate de un aparat premium cu ajutorul căruia să poată prepara una din 12 băuturi diferite recomand modelul Saeco Xelsis SM7580/00. Având două duze de cafea poate prepara simultan două băuturi.
Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat aspectiv și care vine cu o multitudine de lucruri utile.

Păreri pro și contra

Saeco Xelsis SM7580/00 e un espressor care se remarcă prin mai multe lucruri pozitive, iar cele mai importante sunt alături:
Carcasa e realizată din materiale de calitate precum inox și plastic. Are integrată și râșniță care e din material ceramic așa încât să fie cât mai durabilă și precisă.
E un aparat ușor de întreținut și igienizat, fiind echipat cu dotări precum AquaClean și Hygie Steam. Primul lucru presupune filtrarea apei așa încât să puteți prepara până la 5.000 cești de cafea fără a fi nevoie de detartrare. Hygie Steam presupune o igienizare automată cu abur a circuitului de lapte.
Pe lângă numeroasele tipuri de băuturi care pot fi preparate (mai exact 12), acest aparat are 6 profiluri de utilizator. Acest lucru presupune posibilitatea memorării unor setări personalizate.
Vine cu facilitatea LatteDuo care presupune că poți savura porții duble sau simple printr-o singură atingere.

Nu poate fi operat prin intermediul unui telefon mobil, iar software-ul nu e la fel de avansat precum în cazul modelului Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30.

Per ansamblu, acest model e recomandat acelora interesați de un aparat cu ajutorul căruia să se poată prepara băutura preferată. Poate fi utilizat acasă sau la birou.
Despre producătorul Philips Saeco trebuie scris că e unul italian, iar produsele sale sunt unele de calitate foarte bună. Are o lungă istorie, fiind înființat în anul 1981.

Te-ar mai putea interesa