Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30, 5 atuuri ale acestui espressor complet

Modelul Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30 e un espressor complet prin faptul că vă poate ajuta să preparați până la 22 specialități de cafea și că are o multitudine de facilități premium.
Acest aparat italian nu doar arată bine, dar e făcut să reziste și să fie cât mai ușor de folosit.
Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual și al dotărilor.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un panou de comandă sub forma unui ecran de 5 inci numit Coffee Eqalizer Touch+.

Păreri pro și contra

Espressorul Saeco Xelsis Deluxe SM8782/30 e unul care se evidențiază cu mai multe aspecte pozitive, iar cele mai importante sunt alături:
Poate prepara 22 tipuri de băuturi și două cești de cafea simultan.
E smart deoarece are wireless așa încât software-ul aparatului să fie mereu actualizat.
Râșnița integrată e una ceramică, lucru care se traduce prin rezistență extremă și măcinare precisă. Aceasta are 12 setări de măcinare.
Întreținerea e una ușoară prin faptul că are filtru de apă AquaClean.
Acesta oferă 8 profiluri de utilizator pentru personalizarea diferitelor băuturi după bunul plac.

Costul e unul mai mare decât în cazul altor modele deoarece are integrate foarte multe lucruri utile.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor mai mult de la un espressor. Prețul e unul mare, dar poate să facă mult mai multe decât modelele care prepară doar 3 tipuri de băuturi.
Pe parcursul utilizării o să vedeți că aparatul și-a meritat banii, dar nu trebuie să neglijați întreținerea. Aspecte referitoare la întreținere pot fi citite în manualul de utilizare. În acest fel faceți ca aparatul să aibă o durată de viață cât mai mare.