Ruris Zimbru TT-1E45F, avantajele acestei drujbe

Ruris Zimbru TT-1E45F e o drujbă pentru cei interesați în ceva care să-i ajute să taie lemne în gospodărie. E un model din gama hobby, adică pentru amatori. Iar, din această cauză are un motor de 3 cai.

Modelul de față vine la unpreț bun Vezi prețul special de azi », iar ca o alternativă la acest model recomand motofierăstrăul Wolfson STX-620 care are 6,2 cai.
Din imaginea de alături nu cred că vă puteți face o părere despre ce conține pachetul și de aceea trebuie să mențin că sunt incluse: unitatea cu motorul, apărătoarea șină ghidaj, șină ghidaj, lanț, cheie bujie și surubelniță.

Motive pro și contra

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui aparat e că vine de la un producător românesc – Ruris. Nu ar trebui să vă lăsați păcăliți de faptul că are doar  3 cai putere deoarece ar putea să fie mai puternică decât alte modele.
Alte avantaje ale acestei moto unelte ar fi după cum urmează:

  • E realizat din piese și materiale de calitate. În felul acesta producătorul oferă o garanție standard de 2 ani.
  • Motorul are suficientă putere pentru lemne groase. E vorba de 3CP și capacitate cilindrică de 49 cc.
  • Greutatea e una modică de 5,4 kilograme. Acest lucru ajutând la o mai ușoară operare.
  • Nu vine la pachet cu sisteme avansate precum drujbele de la Husqvarna, dar și prețul e pe jumătate.

Modelul acesta e pentru acele persoane care au de tăiat lemne prin grădină și nu vor să apeleze periodic la diverse persoane. În felul acesta faceți economie de bani.
Recomand ca înainte de prima utilizare să citiți manualul așa încât aparatul să vă țină cât mai mult. În manual la pagina 18 aveți capitolul „Punerea în funcțiune” și subcapitole importante printre care „Rodajul”.