Husqvarna 120 Mark II, de ce să alegi această drujbă de 1,8 CP

Husqvarna 120 Mark II e o drujbă de top de la producătorul suedez Husqvarna. Pe lângă faptul că primim un prods de la un producător cunoscut de toată lumea, avem parte de ce e mai bun.

Motofierăstrăul  are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu care ne vom face treaba. E un aparat destinat clasei de mijloc, adică între amatori și profesioniști. Producătorul menționează clar că intră în categoria hobby, dar cred că e pentru clasa de mijloc.

Husqvarna 120 Mark II

Motive pro și contra

Motofierăstrăul Husqvarna 120 Mark II e unul cu un motor de 1,8 cai și care poate produce o viteză maximă de 9.000 rotații.

  • Uzură redusă prin funcția Air Injection care ajută și la curățarea aerului.
  • Are tehnologie X-Torq, adică un lucru prin care e redus consumul de combustibil.
  • E ergonomică deoarece are sistem LowVib care amortizează vibrațiile așa încât să nu fie afectate brațele utilizatorului.
  • Pompa de carburant e făcută așa încât pornirea să fie ușoară. Pornirea e una cu sfoară.
  • Frânarea e una eficientă deoarece e activată inerțial.
  • Costul de achiziție e unul ceva mai mare decât în cazul altor modele.

Dacă vă interesează un aparat care să-l folosiți ocazional la doborârea copacilor sau tăierea lemnelor atunci acest model ar fi pentru dvs. E ceva mai scump decât modele de la alți producători pentru că producătorul e unul cu reputație, iar produsele sale sunt de o fiabilitate foarte bună. Dacă o să întrebați orice tăietor de lemne atunci toți vă vor recomadna acest producător, fără nicio ezitare.
În cazul în care tăiați frecvent lemne atunci ar fi o idee bună să vă luați un model superior (din punct de vere al puterii). Modele de la Husqvarna găsiți aici.

Te-ar mai putea interesa