Ruris DAC 7000K, principalele motive pentru această motosapă

Ruris DAC 7000K e o motosapă alternativă la modelul DAC 7000ACC2 și se diferențiază prin faptul că are mai puține accesorii. În articolul de față voi evidenția principalele avantaje ale acestui model și motivele pentru care merită cumpărat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are în componență cele mai importante accesorii precum: două roți cauciuc, răriță, două freze și două contragreutăți.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul compact și că vine cu accesorii.

Motive pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care acest model Ruris DAC 7000K merită achiziția, iar cele mai importante le voi enumera în rândurile care urmează.

  • Producătorul e unul român cu o lungă tradiție și cu locații de service în toată țara.
  • Motorul e unul puternic de 7 cai putere și cu capacitate de 208 cc. Vine de la producătorul General Engine care are o experiență de vreo 100 de ani în motoare.
  • Greutatea aparatului e una mai mică decât în cazul unui motocultor, fiind vorba despre 80 kilograme.
  • Numărul de accesorii e unul mai mic decât în cazul altor modele, acest lucru fiind reflectat în cost.
  • E un aparat semiprofesional.

Ca alternativă recomand modelul DAC 7000ACC2, iar diferența dintre acestea poate fi văzută din această comparație.

Un astfel de aparat e recomandarea mea pentru acele persoane care vor să-și are singuri grădina. Unul dintre avantajele acestui model ar fi că are un cost de achiziție mic, iar dacă aveți nevoie de mai multe accesorii atunci acestea le puteți cumpăra în timp.
Utilizarea sa nu e un proces prea greu, dar trebuie să vă învățați. În acest sens o să vă ajute manualul de utilizare precum și videoclipurile furnizate de producător pe site-ul său.

Te-ar mai putea interesa