Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6875WH, aspirator robot la preț foarte bun

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6875WH este unul dintre cele mai accesibile soluții de aspirare a locuinței de pe piață. Nu vorbim de un brand oarecare, ci de unul cu experiență, iar dacă dorește poate să ofere și soluții de top, cum este Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975. Nu are cele mai multe recenzii pentru că este un robot simplu, cu puține dotări și nu impresionează foarte mulți utilizatori.

Cred că ați și observat că nu sunt foarte multe specificații la aceste aparate, însă diferenețe sunt la senzori și sistemele de navigație. Acestea dar și alte dotări pot influențează destul de mult prețul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă vă interesează un robot de aspirare cu un raport pre/performanță decent, atunci acesta poate fi acela. Chiar dacă costă puțin are opțiune de spălare adică acel mop nu lipsește. Cu alte cuvinte, oferă ceva în plus față de concurența din acest buget, dar nu se compară cu modelele de top.

Poate fi folosit pentru multiple suprafețe și se descurcă decent, după cum o spun și utilizatorii. Veți vedea că sunt o mulțime de păreri pozitive, însă nu este un gadget perfect, adică mai sunt și minusuri la un așa buget. Există opțiuni pentru a fi programat cum să facă curat și sunt 3 moduri: aleatoriu, mod aleatoriu cameră și mod margine (pe lângă pereți și plinte).

Este echipat cu senzori și indicatori diverși pentru a eficientiza procesul de curățare a locuinței. Are un recipient de colectare destul de mare și sunteți avertizați când trebuie golit. Față de restul, seria 20 oferă o putere de aspirare de 1200 Pa, autonomie de până la 150 minute, o carcasă scundă (8 cm), nu are cartografiere, nu are control prin WiFi și nici nu este indicat pentru cei care au animale de companie prin casă (e necesar un aspirator special).

Concluzie

Rowenta RR6875WH este recomandare mea pentru cei care nu vor un robot de aspirare care să fie controlat prin aplicație, care să ofere cine știe ce tehnologii avansate de navigare și de evitare a obiectelor din cameră. Dacă sunteți la primul aspirator robot, atunci vi-l recomand.

Te-ar mai putea interesa