Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975, aspirator robot cu putere de aspirare 12000 Pa

Un aspirator robot care dorește să impresioneze este acest Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975, dar e de înțeles pentru că vorbim de un buget foarte mare. Chiar și așa sunt destul de mulți utilizatori care aleg un astfel de gadget pentru locuința lor deoarece nu au fost mulțumiți de alegerile trecute și știu că este un adevărat ajutor (în special când nu sunteți acasă). Are o denumire mai lungă din care reiese că e vorba de o serie de top și se adresează iubitorilor de animale.

Chiar dacă arată precum un robot de aspirare normal, veți vedea că este mult mai performant decât altele, iar prețul său este unul corect. Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7387WH este un alt model de la acest brand, în caz că sunteți fan Rowenta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Din titlu reiese faptul că este de 10 ori mai puternic decât un robot de 1000 de lei, poate chiar mai scump. Rezultatele sunt foarte bune cu acțiunea 4 în 1: două perii laterale (majoritatea roboților au numai una), trei perii centrale pentru suprafețe diferite, motorul puternic de tip BLDC și Smart Aqua Power (sistem de spălare a pardoselilor). Deci puteți alege cum doriți să aspirați suprafața (uscat/umed), iar preferințele pot fi setate din aplicația oferită de producători. Controlul se face de la distanță nu trebuie să fiți lângă el datorită tehnologiei WiFi.

Rezervorul pentru apă este detașabil, dar are și unul pentru praf și particule care poate fi îndepărtat cu ușurință (este un indicator care vă atenționează când este plin). Are un sistem inteligent Auto Boost, care detectează tipul suprafeței pentru o eficiență maximă. Poate că nu știți, însă aspiratoarele mai puternice sunt și mai silențioase (53 dB). Autonomia este foarte mare, astfel că poate să termine de aspirat tot etajul cu o singură încărcare – 225 minute.

Concluzie

Rowenta RR7975 poate fi programat când, cum și unde să facă curățenie prin locuință. Este inclus un accesoriu special pentru bala animalelor, de aceea este menționată caracteristica Animal Care. Robotul crează o hartă permanentă și navigarea va fi mult mai ușoară pentru el, folosindu-se de Smart Navigation 8.0.

Te-ar mai putea interesa