Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7387WH, avantajele acestui aspirator cu Aqua Force

Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7387WH e un aspirator robot avansat, iar față de alte modele se evidențiază cu faptul că e și mop.
Dacă pe piață avem roboți populari de la Xiaomi și Roborock, de acum li s-au adăugat și roboții de la producătorul german Rowenta.

Modelul acesta vine la unpreț bun Vezi prețul special de azi ». Se poate observa că e mult mai ieftin decât modele de la concurență.
Din imaginea de alături se poate vedea că e de culoare albă și trebuie să precizez că aparatul e disponibil doar pe această culoare.

Motive pro și contra

Există mai multe atuuri pentru care cineva s-ar orienta înspre modelul Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7387WH, iar printre acestea cele mai importante sunt următoarele:

Vine cu acumulator Litiu ion și stație de încărcare. Autonomia acumulatorului e de maxim două ore.
Aspirarea e ca la carte deoarece nu e doar uscată, ci și umedă. Aparatul are 3 moduri de curățare
Sunt mai multe metode de a controla aparatul, adică de pe telefon sau prin asistent inteligent (Alexa sau Google).
Filtrarea e una cu Hepa așa încât aerul să fie cât mai curat.

Capacitatea de colectare e precum la orice alt aparat de acest fel, adică de 0,4 litri.
Producătorul spune că e un aparat de îndelungă folosință și că e reparabil 10 ani.

Dintre cei care au cumpărat acest aparat sunt persoane care precizează că nu e un aparat prea inteligent. Acest lucru e reflectat și de costul de achiziție care e pe jumătate cât la alți producători consacrați.

Robotul de față se adresează celora care vor un robot de aspirare la un preț mic și de la un producător german. Prețul reflectă cât de avansat e și nu degeaba costă pe jumătate cât alte modele.

Te-ar mai putea interesa