Rowenta Swift Power Cyclonic RO2981EA, aspirator fără sac cu clasa A

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2981EA este un model cu clasă de eficiență energetică superioară, adică are un consum foarte mic (în comparație cu modelele mai vechi). Se poate vedea și după puterea motorului – 700 W, iar tehnologia ciclonică avansată ajută foarte mult la performanțele de aspirare, astfel încât motorul să nu fie prea solicitat și să oferă aceleași performanțe ca și unul mai puternic. Din imaginea de prezentare de mai jos se poate vedea că este o variantă albastră foarte compactă și nu sunt alternative pe alte culori, cum vedem în cazul altor modele.

Chiar și așa arată destul de bine, poate fi transportat cu ușurință și se vede și un număr mare de accesorii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Conform producătorului, aspiratorul acesta oferă o rață de acțiune semnificativă, care este dată de lungimea cablului de alimentare dar și de acea țeavă reglabilă. Nu aș putea spune că-i lipsește vreun accesoriu, adică are capuri diferite pentru suprafețe diferite sau zone mai înguste.

Chiar dacă nu este precum un aspirator vertical (fără fir), aș zice că vă puteți descurca și cu acesta și corpul său poate fi ținut cu ușurință în mâna stângă datorită formei mânerului. Are o construcție estul de bine gândită și pentru a vă face o idee, are undeva sub 5 kg. Evident că un aspirator vertical câștigă la capitolul portabilitate pentru că are în jur de 3 kg, dar pierde la partea de putere de absorbție. Variante care ar putea fi la fel de performante costă de 3-4 ori mai mult, pentru că vă doriți și o autonomie pe măsură (Dyson V10 Absolute).

Concluzie

Trebuie să înțelegeți că noile aspiratoare au fost gândite să fie cât mai practice și să nu ocupe mult spațiu. Rowenta RO2981EA este o soluție mult mai eficientă decât altele și dacă vreți să economisiți bani, ar trebui să vă gândiți la programul rabla. Însă și așa, nu costă o avere și va fi un adevărat ajutor prin locuință, plus că economisiți energie (în ideea că renunțați la modelul vechi).

Te-ar mai putea interesa