Dyson V10 Absolute, aspirator vertical cu autonomie mare

Dyson V10 Absolute este un model puțin mai avansat decât un Dyson V8 Absolute+ și se vede la putere, dar și la capitolul durată de funcționare. Diferențele nu sunt atât de mari dar să știți că o putere mai mare oferă rezultate mai bune în cazul aspirării covoarelor. Greutatea a rămas neschimbată astfel că poate fi folosit la fel de ușor oriunde aveți de aspirat, adică vorbim de un aparat de numai 2.6 kg care poate fi folosit cu ușurință de un adult.

În imagine este prezentat aspiratorul cu o anumită perie, însă sunt incluse și alte tipuri de accesorii pentru diferite suprafețe sau spații (înguste). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Oferă numai avantaje, de aceea merită să luați în calcul un astfel de aspirator. Aici mă refer la faptul că nu mai sunteți limitați de cablu și nici nu mai trebuie să trageți aspiratorul după voi. Nu orice producător poate oferi o astfel de soluții și care să fie atât de bine construită și să oferă atât a performanță.

Vorbim de un motor foarte puternic și care se descurcă foarte bine. Nici nu aveți nevoie de un aspirator mai performant decât acesta, iar autonomia este chiar mai mult decât ați avea nevoie (depinde și cât de des faceți curat în locuință și cât de mare este aceasta).

Concluzie

Dyson V10 Absolute este la fel de popular ca și restul modelor de la acest brand, adică sunt clienți care își doresc ceva mai mult, iar alegând un model mai scump, nu prea ai cum să dai greș. Toate sunt bune și pentru a aduna firele de păr din locuință (chiar și cele ale animalelor de companie), vin cu stații de andocare pentru perete și sistemul de golire este gândit atât de bine încât nu veți mai împrăștia nimic pe lângă. Modelele ceva mai avansate (de la V11 în sus) vin cu tehnologie DLS (ajustează automat puterea de absorbție în funcție de suprafață), tehnologie anti-încurcare păr, perie pentru murdărie greu de îndepărtat și ecran LCD în partea de sus.

Te-ar mai putea interesa