Rowenta Compact Power XXL RO4825EA, aspirator clasa A+

Modelul Rowenta Compact Power XXL RO4825EA e unul fără sac cu o capacitate de 2,5 litri și o rază de operare de 8,8 metri. Datorită capacității mari a recipientului, acesta este unul considerat ca fiind XXL. Și chiar așa e dacă e să îl comparăm cu un model vertical (RH1238WO – 0,4 litri) sau cu modele cu sac (RO6189EA – 4,5 litri, dar costă dublu).

Electrocasnicul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare neagră cu o capacitate de 2,5 litri. Probabil observați din imagine că e vorba despre un model cu construcție ergonomică, la acest lucru (ergonomie) contribuind și faptul că are o greutate de circa 5,4 kilograme.

Păreri pro și contra

Aspiratorul RO4825EA de la Rowenta este unul cu putere de 2100W și cu consum de energie de 550W. Se poate observa că e un consum de 3 ori mai mic. De asemenea trebuie precizat că producătorul spune că puterea este echivalentă unui model de 2100W.
Este echipat cu motor tip EffiTech, așa cum care asigură o aspirare eficientă cu un consum mic de energie.
Filtrarea e una avansată așa încât performanțele să fie unele de lungă durată. Acest lucru e obținut prin tehnologia ciclonică.
Printre accesoriile cu care vine aparatul se numără capul de aspirare cu suprafețe multiple.
E un aparat de calitate superioară și fiabil. Folosința de îndelungă durată e asigurată și de reparabilitatea 15 ani. Aceasta este un caracteristică aparatelor de la Rowenta.
Pe partea de confort, pe lângă greutatea redusă și că e fără sac, are derulator de cablu și roți pentru utilizare ușoară.

Din păcate este un model pentru aspirare uscată. Acesta e singurul dezavantaj.

Verdictul meu referitor la modelul de față e că merită banii dacă doriți ceva accesibil, puternic și de la un producător german.
O să găsiți modele mai ieftine, dar vă asigur că nu vor fi la fel de calitative.

Te-ar mai putea interesa