Rowenta Green Force Effitech Total Clean RO6189EA, aspirator cu sac

Aspiratorul Rowenta Green Force Effitech Total Clean RO6189EA e unul cu sac și cu o putere de 400W așa încât să aspire foarte bine. Datorită sacului cu capacitate de 4,5 litri acesta trebuie curățat mai rar (se poate spune că e unul din avantajele unui aspirator cu sac).
De la începutul acestei prezentări trebuie să scriu că aparatul e realizat din plastic reciclat în proporție de 70 procente.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător german de top. Acesta este foarte cunoscut când se vorbește despre electrocasnice mici.
Din poză se poate vedea că e un aparat de culoare neagră și că în pachet sunt incluse mai multe accesorii.

Păreri pro și contra

Modelul RO6189EA de la Rowenta este unul dotat cu motor Effitech (lucru menționat în titlul produsului), iar din această cauză este obținut un consum redus de curent.
Filtrarea se realizează foarte bine deoarece există 3 niveluri de filtrare. De exemplu filtrul Hepa este unul care reține particule de praf de până la 0,3 microni.
Nu doar că asigură o aspirare îndelungată (datorită faptului că are sac încăpător), dar cablul de 8,4 metri asigură o rază mare de acțiune. Raza de acțiune este de circa 12 metri.
Este prietenos cu mediul deoarece este reciclabil într-o mare parte și pentru că este oferită o garanție de reparabilitate de 15 ani.
Dacă sunteți preocupați de zgomot atunci trebuie să scriu că modelul acesta produce 64 decibeli.

Poate aspira doar uscat datorită construcției sale (adică datorită faptului că e cu sac). Acesta este singurul dezavantaj.

Per ansamblu, un aspirator precum Rowenta Green Force Effitech Total Clean RO6189EA se va dovedi suficient celora interesați de un aparat premium, sustenabil și care să funcționeze cât mai silențios.

Te-ar mai putea interesa