Rowenta RH9471WO Air Force 560 Flex Blue, aspirator vertical cu multe accesorii

Rowenta RH9471WO Air Force 560 Flex Blue este un model vertical destul de bine gândit astfel că poate fi folosit în diferite situații și se poate vedea din imaginea de prezentare de mia jos că poate ajunge sub mobilier fără prea mult efort din partea dumneavoastră. Acesta poate fi folosit ca un aspirator clasic doar că nu mai trebuie să trageți după voi acel corp cu roți și nici nu mai aveți un cablu de alimentare, astfel raza de acțiune este nelimitată. Se poate transforma ușor într-un aspirator portabil cu care puteți curăța scaunele mașinii sau chiar locuri unde nu ați fi ajuns cu tubul lung.

Probabil că vă gândiți că va fi prea greu de mânuit, ei bine, acesta are o greutate de numai 3 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Costă mai mult decât un aspirator clasic deoarece vorbim de tehnologii mult mai moderne și de o aspirare mult mai ușoară. Vă pot asigura că nu veți mai trece la aspiratorul clasic după ce vă veți obișnui cu acesta. Ideea de aspirator cu cablu nu mai pare atât de interesantă în special că unele modele vin și cu stație de andocare pentru perete (sau doar cu un suport de perete).

Acesta este unul dintre numeroasele modele, însă mai sunt și cele cu filtre anti-alergice sau cu accesorii speciale pentru a aduna părul animalelor de companie. Astfel de modele au specificat în nume această caracteristică astfel încât să faceți alegerea corectă.

Alternative sunt multe și nu v-aș recomanda una de la același brand ci mai degrabă de la Dyson care este un brand mai premium, iar un model pentru iubitorii de animale este Dyson V8 Animal+. Comparându-le, vedem o diferență de putere de aspirare mai mare în cazul modelelor dedicate pentru aspirarea părului de animale (100 W, respectiv 115W). Diferențele nu sunt mari nici la autonomie, greutate și nivel de zgomot.

Concluzie

Rowenta RH9471WO este însoți cu un număr mare de accesorii pentru diverse situații. Se descurcă în cele mai multe situații, iar utilizatorii îl apreciază, de aceea are și atât de multe recenzii pozitive.

Te-ar mai putea interesa