Dyson V8 Animal+, aspirator vertical fără fir

Dyson V8 Animal+ este un aspirator vertical puțin mai special în idee că nu are fir, adică funcționează pe bază de acumulator. Costă puțin mai mult decât cele cu fir dar veți vede că aspiratul va fi fără stres și mult mai plăcut, procesul de curățenie fiind mult simplificat. Acum puteți aspira ușor pe marginea tavanelor, trepte și diverse locuri unde nu aveți o priză în apropiere sau poate nu ați fi ajuns atât de ușor cu un aspirator clasic. Un alt detaliu care nu poate scăpa neobservat este acela că se adresează și iubitorilor de animale (de companie). Se descurcă fără probleme chiar și când vine vorba de părul de animale și îndepărtarea conținutului se face destul de igienic pentru a nu împrăștia părul prin locuință.

Costă mai mult dar își merită prețul, iar mia jos vă voi oferi motive în plus să-l alegeți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu arată precum multe alte aspiratoare, adică este mult mai compact și nici nu ai zice să este un aspirator. Poate fi folosi cu o singură mână având numai 2.6 kg, deci nu se compară cu orice aspirator. Evident că există variante și mai performante, dar consider că și acesta oferă ce căutați.

  • autonomia acumulatorului este una satisfăcătoare – 40 minute.
  • recipientul de colectare nu este foarte mare însă dacă faceți curat săptămânal, acel 0.54 litri poate fi de ajuns.
  • puterea motorului este importantă atunci când vorbim de un aspirator.
  • sistemul de golire este unul super interesant – apeși și gunoiul cade în coșul de gunoi.
  • filtrul reține majoritatea alergenilor, astfel ca voi să fiți liniștiți că nu îi veți inspira.
  • sunt incluse numeroase accesorii interesante și care pot fi utile pentru diverse situații.
  • îmi place spația de andocare și încărcare pentru că o puteți pune pe perete și aspiratorul poate fi luat cu ușurință, bateria fiind plină.

Concluzie

Dyson V8 Animal+ excelează la multe capitole și se poate observa din observațiile clienților că vorbim de un aspirat fără fir foarte bun. Evident că nu poate mulțumi pe toți, de aceea sunt aspiratoare și mai scumpe. Dacă nu vă place ideea de aspirator fără fir care trebuie încărcat, aș recomanda un Bosch BGS7MS64 care este recomandat celor alergici și nu numai.

Te-ar mai putea interesa