Rowenta RH6751WO Dual Force Cyclonic

Rowenta RH6751WO e fix Rowenta RH6756WO, doar că e pe culoare albastră. Acesta este un aspirator vertical 2 în 1 pentru acele persoane care apreciază portabilitatea. Prin 2 în 1 mă refer la faptul că e vertical și de mână. Al doilea lucru (de mână) presupune că poate fi transformat într-un aspirator foarte mic așa încât să îl puteți folosi în mașină sau locuri greu accesibile.

Aspiratorul are un preț bun Vezi prețul special de azi » și trebuie să țineți cont de faptul că bateria e una Li-ion care poate să țină maxim 45 minute. De asemenea, din imaginea de alături se poate observa că e un model compact așa încât să nu ocupe mult loc.

Pro: În rândurile care urmează am să detaliez principalele aspecte pozitive ale acestui model.
Vine cu aspirare cyclonică, lucru care presupune o filtrare îmbunătățită și curățare perfectă.
Producătorul este anul german, lucru care ne arată că e vorba despre un produs cu fiabilitate foarte bună.
Principalul motiv pentru care îl cumpără oamenii e datorat mobilității acestuia. Nu doar că are o greutate de 2,5 kg, dar bateria poate să țină undeva la 3 sfert de oră (45 min).

Contra: Ca dezavantaje aș enumera două lucruri. Primul e faptul că Încărcarea durează vreo cinci ore, iar al doilea lucru e faptul că are o capacitate de colectare decentă. e vorba despre 600 ml.

De final trebuie să scriu că acest aparat e o variantă foarte bună pentru cei care stau săturat de fire, un furtun prea scurt și alte lucruri care incomodează aspiratul.
În momentul de față acesta e unul dintre cele mai vândute aspiratoare de acest gen, iar clienții sunt foarte mulțumiți de el. În acest fel există sute de recenzii pozitive pe magazinele online românești.

Te-ar mai putea interesa